Domů Zboží Od zlatorenda

Řetízek 3 vkládané ovísky s ruční rytinou 42 cm Rhodiovaná verze

1 149 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné230 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od zlatorenda

Katalogové č.: 6961782
Zobrazení: 20x
Vloženo: 4.7.2015
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: DOPRAVA : CENNÉ PSANÍ ČESKOU POŠTOU : standartní doporučená doprava, kdy jsou šperky PLNĚ pro Vás pojištěny. BALÍKOVNA ČESKÉ POŠTY : šperky jsou přepravovány na Vaši plnou zodpovědnost a zároveň NEJSOU pojištěny když dojde ke krádeži či ztrátě . Balíkovna České pošty na adresu / DOČASTNÁ AKCE / cena 40,-Kč.

 Do pevného, strojového řetízku jsem vložila a zaletovala ručně vyčezané a nádhernou baroko rytinou oryté ovísky . Každé očko je pečlivě zaletované.

Ovísky se při pohybu těla otáčí a hází lesky. Zadní strana je hladká a vyleštěná do vysokého lesku.

Celkový dojem z řetízku je velmi efektní . Ovísky jsou o délce 2,5 cm a šířka 5  mm . Do tohoto řetízku jsem  vložila 3 ks. Jsou rozmístěny v přední části  řetízku.

Na přání mohu vyrobit i jinak vložené ovísky / různý počet i umístění po obvodu řetízku /.Také je možné vyrobit z ovísků celý nárameček , ovísky zavěsit na přední stranu řetízku za jeden vrchol apod.  Také je možné vložit Vámi dodané vinutky = doladit vše k oblečení.

-----------------------

Řetízek je rhodiován ......

Rhodiování / značeno s RH nebo + RH /     ....Jedná se galvanické pokovení povrchu klenotnických či jiných výrobků vrstvou rhodia. Rhodium je velmi tvrdý otěruvzdorný kov, který má výbornou odolnost proti působení chemických látek v ovzduší. Např. u Ag materiálů chrání měkký povrch stříbra před poškrábáním a před vlivem vzdušné síry a před vznikem sirníku stříbrného, projevujícího se jako nabíhání (černání) výrobků ze stříbrných slitin. U bílého zlata zlepšují vzhledové vlastnosti i odolnost povrchu. Síla vrstvy je obvykle 1 mc.  Rhodiování je vhodné i pro alergiky. Barva výrobku po rhodiaci je jasně bílo-stříbrná. Matovaná místa se nešpiní.

-------------------------------------------------

Vyrobeno ze stříbra o ryzosti 925 / 1000. Puncováno.

Váha 4,10  g . Celková délka 42 cm . Zapínání pérový kroužek průměr 5,5 mm.

Baleno do dárkového sáčku , bublinkové obálky .

--------------------------------------------------------------------------------------

Takto je možné vyrobit celý náramek, naušnice , nákotníček apod.

    Menu
    --