Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Vodopád - náhrdelník s labradority

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 5867807
Zobrazení: 154x
Vloženo: 29.12.2014
Počet srdcí: 35x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Očista... v proudu... v přívalu třpytivých kapek...

Neobvyklý autorský náhrdelník s labradority. Středový kámen je placička o průměru 8 mm. Má světlešedou barvu, v různých úhlech je patrná světlá zelenomodrá labradorizace. Kámen je částečně průsvitný. Doplněno 4 rondelkami labradoritu (5 mm). Povrch kamene je lesklý, leštěný.

Konstrukce je z ATESTOVANÉHO nerezu a bezolovnatého cínu s obsahem stříbra. Přívěsek je zavěšen na obruči z paměťového drátu. Průměr obruče měří 15 cm.

Ušlechtilý nerez je netečný stálobarevný materiál, který neoxiduje, nemění svou barvu, neodírá se, nešpiní. Nevyžaduje žádnou další údržbu. Běžné nečistoty lze odstranit jemným kartáčkem a vodou se saponátem nebo tekutým pískem. Cín je vhodné přeleštit Auronem (vata na cídění drahých kovů) nebo utěrkou na šperky.

Náhrdelník je profesionálně detailně zpracován. Provedení je velmi jemné, filigránské. Pájení je čisté, jemné a precizní. Všechny konce a kraje jsou pečlivě zapraveny, zabroušeny, zapájeny. Nikde nic neškrábe, ani se nezachytává. Šperk je lehký a pohodlně se nosí.

Nerez je ve srovnání se stříbem nesrovnatelně pevnější. Šperky z nerezu se tak vyznačují dlouhou životností, tvarovou stálostí a odolností vúči mechanickému poškození. Kombinací konstrukce a použitého materiálu můžu zaručit, že šperk Vám vydrží krásný celé roky.

Průměr obruče měří 15 cm, délka přívěsku 8,5 cm. Váha celého náhrdelníku je asi 8 gramů.

Menu
--