Domů Zboží Od Pubba

Vonná SVÍČKA - Zázraky Vianoc

210 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 7.6.2024 00:00 z důvodu "z pracovních důvodů".
Tohle se líbí i dalším! Pospěšte si, tohle zboží si chtějí zakoupit další 2 zájemci.
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 7.6.2024 00:00 z důvodu "z pracovních důvodů". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: do 10 dnůTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Pubba

Katalogové č.: 12852836
Zobrazení: 93x
Vloženo: 21.10.2021
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Krásná vánoční vůně, ponořte se do omamné zázračné vůně vánočních koření. Tato vonná kompozice sestává z esenciálního oleje badyán, vonných olejů pomeranč a hřebíček. Esenciální olej badyán má krásnou teplou kořeněnou vůni, v aromaterapii se používá při špatném spánku a nespavosti, navíc je antiseptický a napomáhá dýchání.

Netradiční kombinace 100% včelího vosku a vonných esencí, výsledná vůně je medová a sladší než u jiných voscích, které se používají ve svíčkách a jsou bez zápachu.
Proč je hlavní ingrediencí právě včelí vosk? Jeho charakteristická jemná medová vůně je díky aromatickým látkám z pylu a nektaru i zdraví prospěšná. Blahodárně působí na dýchací cesty např. při nachlazení, má antioxidační a protizánětlivé účinky. Působí také antibakteriálne a při hoření nevylučuje škodlivé látky.
Je třeba nechat svíčku hořet déle aby se vosk rozpustil po celém obvodu svíčky a vonné esence se tak uvolní.
Doporučuji uchovávat zabalené nebo na tmavém místě, aby vosk hned nevybledne. Před zapálením doporučuji složit ze svíčky dekoraci (dřevěnou ozdobu, papír ..) Svíčku zapalte jen ve svícnu nebo na nehořlavé podložce, nenechte svíčku hořet bez dozoru a v blízkosti hořlavých předmětů. Uschovejte mimo dosah malých dětí.

Každá svíčka je ručně dělaná, takže se může trochu barevně odlišovat. doba hoření cca 25 - 30 hodin

Velikost: 6 cm x 7 cm, vosk - 125 gramů
Materiál: včelí produkt, vosk

Menu
--