Domů Zboží Od sojka & datel

Vonný vosk Mořský vánek do aromalampy

55 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od sojka & datel

Katalogové č.: 13299334
Zobrazení: 23x
Vloženo: 21.4.2022
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Vonný sójový vosk s esenciálními oleji z cedru, limetky a eukalyptu do aromalampy. Lze použít též jako voničku do šatníku, šuplíku či do kabelky (uložen to textilního pytlíčku).

Vonný vosk Mořský vánek je jako hebký vítr ve vlasech, má svěží příjemnou vůni himalájského cedru, limetky a eukalyptu (blahovičník kulatoplodý). Tyto přírodní silice mají blahodárný a povzbuzující účinek na psychiku. Eukalyptus a cedr pomáhají při potížích s dýchacími cestami, při rýmě a nachlazení, zlepšují dýchání při kašli a bronchitidě, působí protizánětlivě a mají regenerační vlastnosti. Svěží, citrusová vůně limetky neutralizuje pachy a používá se při infekcích, virózách a dýchacích onemocněních.

Vonné vosky jsou vyrobeny z přírodních surovin. Používáme kvalitní esenciální oleje a 100% sójový vosk, který je biologicky odbouratelný a vhodný pro vegany. Při jeho výrobě se nepoužívají žádné živočišné produkty a nebyly prováděny žádné testy na zvířatech. K obarvení používáme pouze ekologická a netoxická barviva, která poskytují velkou hloubku barev.

Složení: 100% sójový vosk, esenciální oleje, ekologická barviva.

Balení: Váha 30g (ca. 5–6 kousků), jedno balení obsahuje mix barev a tvarů kytiček. Zabaleno v dárkovém balení. Součástí jsou bezpečnostní pokyny, návod k použití vonných vosků a jak vyčistit aromalampu.

Menu
--