Domů Zboží Od Kobayashi

Vstříc změnám s klidem a jasností.

490 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Dobírka
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Kobayashi

Katalogové č.: 11855770
Zobrazení: 85x
Vloženo: 20.10.2020
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský prsten s měsíčním kamenem z Indie.. Použita chirurgická ocel, slitina cínu a stříbra v poměru 97% cínu 3% stříbra. Velikost 56-59 vnitřní průměr kroužku 17,8-18,8 mm. Velikost kamene 2,6×0,9×0,4 cm.

Vlastnosti: Měsíční kámen je kamenem nových počátků. Jak napovídá jeho jméno je spojen s intuicí. Podobně jako měsíc je i kámen spojen s přemítáním a vzpomínáním, neboť i Měsíc neustále dorůstá a ubývá, čímž připomíná, že vše je součástí cyklu změn. Nejsilněji tento kámen působí na utišení rozbouřených citů. Měsíční kámen vytahuje na povrch věci uzavřené dosud v podvědomí. Zvyšuje intuici a empatii. Vyvolává srozumitelné živé sny, zejména v době úplňku. Měsíční kámen se tradičně používal ke zvyšování duševních schopností a rozvíjení věšteckého umění. Lze jej nosit jako přívěsek dodávající odvahu k příjímání duševních darů. Na duševní úrovni měsíční kámen uklidňuje přehnané reakce na emotivní situace. Je nabitý vstřícnou, pasivní, ženskou energií. Udržuje v rovnováze ženskou a mužskou energii a pomáhá mužům , kteří se chtějí dostat do kontaktu s ženskou stránkou své osobnosti. Funguje jako dokonalá protilátka pro všechny muže tipu ,,macho" a přehnaně agresivní ženy. Mentálně otevírá měsíční kámen mysl náhlým a iracionálním podnětům. Je ale třeba mít na paměti, že rozhodně nepomáhá vyvolat iluze v souvislosti s nejrůznějšími toužebnými přáními. V citovém životě uhlazuje měsíční kámen narušenou citovou stabilitu a napětí. Celkově uklidňuje emoce a zvyšuje citovou inteligenci. Pokud se položí na solar plexus, upozorní na již nefungující způsoby jednání v citovém životě, které je díky tomu možno prozkoumat a odstranit. Měsíční kámen přináší hluboké citové zotavení. Hojí rovněž problémy horní části zažívacího traktu které jsou spojeny s citovým napětím. Na tělesné úrovni měsíční kámen ovlivňuje ženský reprodukční cyklus a snižuje nerovnováhu a napětí spojené s menstruací. Je propojen s šišinkou, udržuje v rovnováze hormonální systém, stabilizuje nerovnováhu tělních tekutin a pomáhá naladit vnitřní biorytmické hodiny. Pomáhá v případech šoku a lze jej použít ke zklidnění hyperaktivních dětí.

Umístění: Noste jako prsten nebo na potřebném místě těla. Položený na čele vyvolává duchovní prožitky. Na solar plexu nebo na srdci působí na city. U žen bude možná nutno měsíční kámen v době úplňku odstranit.

Očista: Kámen čistíme několik minut pod proudem vody, nebo přes noc v misce spolu s křišťálem. Oproti jiným kamenům měsíční kámen nabíjíme při dorůstání měsíce a při úplňku.

    Menu
    --