Domů Zboží Od U Pihulky

Vyšívaná, brož "Gerbera"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené95 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od U Pihulky

Katalogové č.: 8767326
Zobrazení: 736x
Vloženo: 21.8.2017
Počet srdcí: 297x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Dobrý den. Optimální doprava je doprava službou Zásilkovna. Pokud vyberete tento způsob dopravy, prosím uveďte v poznámce objednávky pobočku Zásilkovny, kam budete chtít zásilku odeslat. Neručím za dodání do Vánoc. To záleží na datumu Vaší objednávky a úhradě, dále pak na přepravci. Děkuji za pochopení ;0). Pihu

......jedinečná, originální, romantická, jemná, ve světlých tónech .....

Brož má sloužit jako ozdoba. Ozdoba na svetřík, klobouček, šátek, šálku, kabelku či tašku.... je to na Vás.

Základem brože je bílý filc. Aplikace květiny, které brožku zdobí vznikla technikou 3d výšivky saténovou stuhou zvanou stumpwork a též výšivkou bavlnkou. Celková barevnost brože je v bílých a světlých odstínech růžové, střed zdobí žlutá barva. Celkově působí brož světle, romanticky laděně. 

Na spodní straně brože je přišit brožový zavírací špendlík. Uvnitř je brož zpevněna několika druhy výplní, aby držela tvar a působila více plasticky a opravdovým dojmem. Spodní strana je s vrchní spojena ozdobným stehem v bílé barvě dokola celé brože.

Rozměr brože je v nejširších místech 6 cm x 5 cm, tvarem není zcela pravidelná. Pro svůj zvolený materiál je velice lehká. Po připnutí ji téměř neucítíte.

Menu
--