Domů Zboží Od Elvenlune

Wild magic: Garam masala

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné250 Kč
Možnosti platby
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Elvenlune

Katalogové č.: 1069555
Zobrazení: 22x
Vloženo: 9.9.2010
Počet srdcí: 38x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tento šperk patří do kolekce Wild magic - kolekce na přírodní témata a většinou i z přírodních materiálů, se šperky netradičními, surovými a neučesanými jako příroda sama...

Garam masala (neboli  "koření výrazné chuti") je jednou z nejznámějších indických kořenících směsí a pro svou zvláštní sladko-pálivou chuť je hojně používáno ke všem možným pokrmům, ale např. i k výrobě čaje (Dátá masala). Ingredience se různí podle regionu, ale nejčastěji se v ní objevuje skořice (skořice), badyán (badyán), pálivá paprika (zuby červeného korálu), černý pepř (ebenové kuličky), hřebíček (podlouhlá poinciana), muškátový oříšek (rudrakša), koriandr (kuličky granátu-hessonitu), hnědý a zelený kardamon (karneolové a olivínové zlomky).

Dlouhatánská šňůra je navlečená na černé režné niti. Dá se nosit jako náramek, náhrdelník, pásek či jakkoliv jinak, jak vám fantazie zavelí. Bez zapínání. Koření vydává slabou, neagresivní vůni.


Délka: 160 cm (na tři volnější obtočení kolem krku)

Šperk byl vytvořen do 4. kola Meziklubové soutěže na téma Koření. Soutěžím za Zelený klub, ostatní soutěžní výrobky najdete v našem flerboxu.

    Menu
    --