Domů Zboží Od Elvenlune

Wild magic: Krmte ptáčky!

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné250 Kč
Možnosti platby
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Elvenlune

Katalogové č.: 668215
Zobrazení: 46x
Vloženo: 29.1.2010
Počet srdcí: 57x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tento šperk patří do kolekce Wild magic - kolekce na přírodní témata a většinou i z přírodních materiálů, se šperky netradičními, surovými a neučesanými jako příroda sama...

Netradiční náhrdelník je výrazem sympatie pro všechno ptactvo bojující se zimními mrazy. Šperk pro ženy, které se nebojí být originální a mají rády etno věci. A pro méně odvážné třeba jako dekorace na zeď :-)

Na kousek ohlazeného dřeva od Baltského moře (jeho dvojče jste mohli vidět tady) jsem zavěsila cizokrajná semínka všech barev a tvarů - wayruro malé, střední i velké (ta červenooranžová semínka), choloke (kulaté černé), "zub" poinciany, malou hnědou achiru, o něco větší hnědou uňu de gato a dvě světlá žilkovaná semínka cerebra de momo - vše od Lampijónu. Všechno drží bezpečně na voskované šňůrce, zapínání na očko a semínko choloke. Semínka nejsou poživatelná!

Na přání je možné náhrdelník zkrátit či prodloužit nebo třeba dodělat semínkové náušnice.

Velikost: délka dřeva 10 cm, délka přívěšků se semínky 8 cm, délka náhrdelníku 43 cm (ale mezitím je vlastně ještě 10 cm to dřívko, takže to není nijak těsně u krku - viz doplňující foto)

Materiál: dřívko, semínka (wayruro, choloke, poinciana, achira, uňa de gato, cerebro de momo), voskovaná šňůrka

    Menu
    --