Domů Zboží Od jednou a dost

Xv1 náhrdelník Západ slunce

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce129 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od jednou a dost

Katalogové č.: 7537237
Zobrazení: 114x
Vloženo: 20.6.2016
Počet srdcí: 52x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Moje srdeční záležitost, naprosto jedinečný kousek. Není to jenom náhrdelník, je to současně i hračka a de facto kreativní sada, se kterou se můžete vyřádit a popustit uzdu vlastní fantazii a kreativitě. Náhrdelník tvoří základní deska, řetízek na zavěšení a barevné desky na pozadí. Pak už záleží jenom na vaší fantazii, jak si náhrdelník sestavíte. Pro inspiraci vidíte tři možné způsoby zavěšení, ale je jich pochopitelně ještě víc.

Motherboard neboli základní deska je tvořená recy historickou natáčkou, která pochází ještě ze zásob mé vlastní babičky (*1920). Věnovala mi je moje maminka poté, co kvůli zdravotním problémům přišla dočasně o vlasy. Rozhodla se totiž, že až jí vlasy zase narostou, nechá si stejně sestřih nakrátko a s nějakým natáčením už se nebude zdržovat. Natáčku jsem narovnala a vyčistila, ale zůstala jí mírná nepravidelnost a patina.

Řetízek v barvě starobronz jsem nakoupila u Findings. Je dost pevný, s očky 4x6mm a hlavně neobsahuje nikl, takže se hodí i pro ty, kdo mají běžně s bižuterním kovem problém (jako třeba já).

Barevné podkladové desky jsou moje specialitka, pochází z rozebraného vzorníku fólií, určených pro mdf dvířka. Fólie je silná, takže v malém rozměru se chová spíš jako tenká destička. Podkladové desky jsem ručně nařezala a opatřila otvory, které korespondují s otvory v základní desce. Ke každému náhrdelníku dostanete šest barevných desek, takže můžete měnit barvu pozadí podle oblečení nebo podle nálady. Sedmá varianta je samotná deska bez podkladu, jak je k vidění na fotkách.

Takže dohromady tu máme 7 barevných (a bezbarevných) variant, nejmíň 3 způsoby zavěšení a k tomu přívěšky na dozdobení. To všechno v krabičce, ve které můžete náhrdelník a všechny jeho součástky hezky pohromadě uchovávat.

Varianta Západ slunce má mezi barevnými deskami červenou, žlutou a oranžovou. Všechny součástky pohromadě jsou vidět na doplňkových fotkách.

Celková délka náhrdelníku je 100 cm, sahá zhruba do pasu. Ideální k hladkým šatům nebo tunice.

Menu
--