Domů Zboží Od cerna kosice

Z pokladnice (Růženín + Perla) - náhrdelník

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce160 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od cerna kosice

Katalogové č.: 9296528
Zobrazení: 405x
Vloženo: 14.2.2018
Počet srdcí: 196x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Jsem ráda, že jste zavítali do mého obchůdku. Vybírejte dle libosti. Šperky dodávám v dárkových krabičkách.

Cínovaný náhrdelník tvořený tromlovaným kamínkem z Růženínu a bílé říční Perličky. Tvar šperku je vytvořen z pocínovaného drátku. Přívěsek je doplněn vlnky z pocínovaného drátku.

Šperk je zavěšen na hadím řetízku platinové barvy, délka závěsu 44 cm + prodlužovací řetízek 5 cm. Zapínání na karabinku.

Celý šperk měří 3,2 cm na šířku, 4,5 cm na výšku (včetně poutka), Růženín 3,1 x 3,6 x 1,5  cm, bílá říční Perla 0,7 cm (měřeno v nejširších místech).

Náhrdelník je tvořen technikou tiffany, cínován, patinován, leštěn a na závěr ošetřen antioxidantem.

Použitý cín je bezolovnatý.

Růženín je nejen mezi esoteriky, ale i mezi širokou veřejností považován za kámen lásky a něžného citu a to snad již od nepaměti. Růženín působí především na uklidnění srdeční činnosti, a to jak ve skutečném, tak i přeneseném slova smyslu. Posiluje okysličování krve a její cirkulaci. Chrání před trombózou a infarktem. Zvyšuje prožitek pohlavního styku. Uklidňuje rozbouřené emoce. Snižuje psychické potíže a přispívá ke klidnému spánku.

 

Menu
--