Domů Zboží Od Atelier Silvie

Z starých olejomaleb

924 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce125 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Atelier Silvie

Katalogové č.: 1548081
Zobrazení: 32x
Vloženo: 12.3.2011
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

V tomto nádherně zbarveném šperku si opravdu budete připadat, jako když Vás objímají ty nejkrásnější barevné variace z hnědé palety podzimu. Nekupujte si jej, je-li Vaší touhou "být in". Je to atypický a luxusní šperk pro dámu s fantazií, která se chce být originální, přesto elegantní, více hledá a dotváří, než slepě přejímá. Jde o šperk pro osobnost, která je zcela sama sebou a ráda to dává najevo.

Tento šperk je vyroben ze 100%-ního hedvábí ručně malovaného teplem fixovatelnými barvami na hedvábí ve vzájemně se prolínajících odstínech hnědé, lehounce olivové, rezavé a temně hnědé barvy. Souhra těchto barevných odstínů vytváří efektní a nádherné harmonické kouzlo. Teplem fixovatelné barvy tkanině částečně odebírají její jemnou splývavost a naopak ji mírně natuží. Právě pro tento efekt jsem tyto barvy zvolila, jejich zásluhou tkanina drží žádaný tvar a náhrdelník působí krásně bohatým a načechraným dojmem. Náhrdelník je doplněn naušnicemi provedenými ve stejné barevnosti i materiálu. Kovodíly jsem zvolila v barvě staré mědi. Náhrdelník se zapíná velmi pohodlně, zvolené americké zapínání je i dostatečně spolehlivé. Obvod náhrdelníku je cca 47 cm. Na požádání jej mohu dodatečně prodloužit dle Vašich požadavků nastavením řetízku u zapínání. Stačí mi sdělit požadovaný rozměr vnitřní poštou.

Šperk je možno doplnit libovolným přívěskem, pro inspiraci je na fotografii egyptský kříž. Pozor, není součástí výrobku.

Náhrdelník je možno prát, podrobný návod na praní a údržbu tvaru přikládám k výrobku.

Menu
--