Domů Zboží Od Los Makinos

Za jizerských nocí ***pohankový

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
* Doprava zdarma je k dispozici pro některé varianty dopravy a platby
Platba předem
ZDARMA - Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Los Makinos

Katalogové č.: 9862977
Zobrazení: 120x
Vloženo: 9.9.2018
Počet srdcí: 51x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Není dne, abych nebyla v lese. A jelikož u nás dost prší, chodíme do lesů i za deště. Den bez návštěvy lesa jako by nebyl. Výše v horách jsou lesy hluboké a temné, i za slunenečného dne je taková cesta do hloubi jizerských lesů velkým dobrodružstvím.

Ovšem není nad cestu do lesa v průběhu večera či noci. Několik takových výprav jsem v minulosti absolvovala s maminkou. Jelikož jsme vyšly za soumraku, kdy nám cestu ještě prosvětlovalo zapadající slunce, tak se šlo hrdinsky. S ubývajícím světlem a temnějším lesem před náma se hrdinství postupně vytrácelo. Do lesa jsme vstupovaly za totalní tmy a s děsem v očích. Tehdy to bylo jednou o Svatojánské noci a tak jedinými svítícími spojenci byly svatojánské mušky. I když mohou bludičky být spojenci? To si pak člověk akorát vybaví všechny ty pohádky, ve kterých bludičky zbloudily bludné duše do mokřad a bažin. Jedinou útěchou nám bylo, že v tom lese žádné bažiny nejsou. Všechno kolem šustilo, každé puknutí větvičky nás vyděsilo, v tom tichu jsme slyšely růst i trávu. Domů jsme došly v pořádku, akorát husí kůži jsme měly ještě dlouho.

O půl roku později maminka při procházce se psem v tom lese, na těch místech potkala pěknou partu divočáků. Bylo to brzy ráno 24. prosince a tak mise "Zlaté prasátko" byla doslova splněna, i když se předtím nasnídala.

Polštářek je ušitý ze 100% bavlněného plátna tmavě modré barvy. Je ozdobený aplikací, na které je liška a olemovaný výšivkou. Z druhé strany jebavlněné plátno tmavě modré barvy, které je plné zvířátek. Polštář je čtvercový, na boční straně jsou stuhy k zavázání, které jsou ozdobené výšivkou.

Vnitřní část je ze 100% bavlněného plátna tmavě modré barvy, z obou stran je ozdobená aplikacemi se zajícem a jezevcem a výšivkami. Samotnou vnitřní část lze použit jako polštář. Je naplněná pohankovými slupkami v BIO kvalitě. Pohankové slupky jsou obecně známé svými léčivými účinky. Tento polštářek se dá nahřát a poslouží tak třeba na bolavou krční páteř.

K polštáři patří dva přívěsky, které jsou plněné mateřídouškou a levandulí pro lepší spánek.

Polštářek je velký 25 x 25 cm a váží 600 g.

Menu
--