Domů Zboží Od MARTA555

Zábavné učení - elektrická násobilka, 60.léta

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od MARTA555

Katalogové č.: 8804308
Zobrazení: 423x
Vloženo: 4.9.2017
Počet srdcí: 15x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Při objednání více věcí se dle ceníku ČP bude muset zvýšit poštovné, neboť nyní rozhoduje rozměr balíku. Proto se bude stávat, že u objednávky se nezapočítá správné poštovné. Konečné poštovné Vám vždy sdělím vnitřní poštou k Vašemu odsouhlasení. Tato informace je platná od 1.3. 2019.

Možná někdo z vás pamatuje...možná jí v 60. a 70. létech také měl.

Skvělá možnost, jak zábavnou formou děti přimět k učení. Funguje na velkou plochou baterii / foto/, kterou jsem do ní zakoupila a tudíž jí nechávám jako součást prodeje. V krabici je 10 archů s příklady malé i velké násobilky / 9 volně, 1 přilepen , které si libovolně můžete měnit.

V horní části jsou příklady, ve spodní části výsledky. Jedním kolíčkem ťuknete na příklad, druhým na SPRÁVNÝ výsledek a žárovička se při správném výsledku rozsvítí. Takže procvičovat násobilku bude pro děti zábava.

Pokud si někdo vybavil scénu z filnu Pelíšky - vyděržaj pioněr - nemusí mít obavu, zde se o žádné probíjení el. proudu nejedná. Zde se při správném výsledku rozsvítí žárovička a to celý vtip této vyučující hry.

Schválně, myslíte si, že velkou násobilku umíte jako když bičem mrská? Zkuste to.... protože hra je funkčí, také jsem si dnes násobilku promrskla.

Na své roky v dobrém stavu a hlavně funkční.

Toto zboží nemusí být ručně vyráběno prodejcem.
Vyrobeno: 1960 - 1969
    Menu
    --