Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Záhněda kouřová leštěná pyramida

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 13420282
Zobrazení: 11x
Vloženo: 1.7.2022
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Kvalitní, celoleštěný výbrus z kouřové záhnědy, ve tvaru malé pyramidy. Je velice pěkná, s vnitřními odlesky. Můžeme ji přizvat k energetické práci na sobě, skvěle nám poslouží, pokud ji zakomponujeme do krystalické mřížky.

Tvar pyramidy má schopnost zesilovat účinky minerálů, ze kterých jsou vyrobeny. Skrze své hrany násobí energetické pole, ve kterém příslušná energie působí.

Záhněda je drahokamová odrůda křemene, která mívá typické vybarvení do různých odstínů hnědé barvy, často bývá kouřového zbarvení. Jsou však i zcela světlé záhnědy. S ohledem na jejich barvu mají trochu odlišné energie, ale podstata záhněd je stejná.

Záhněda, zejména ta tmavší, je uzemňující kámen, který výborně pracuje s dolními čakrami, zejména s kořenovou. Dokáže vysoké vibrace z horních čaker změnit v pomalejší frekvence a ve světlo, v energii záhnědy se tak budeme snáze realizovat a zhmotňovat v tomto světě. Učí nás získané poznatky uvádět v život. Její energie jsou pomalejší a těžší, ale vnímány jsou jako příjemné a uklidňující. Považuje se za léčivý kámen, který pomáhá zmírňovat bolesti, má blahodárný vliv na nervovou soustavu, její odolnost. Rozbouřené emoce dokáže jemně a citlivě rozehnat. Při práci s ní můžeme pročistit organismus, zejména spodní kořenovou čakru.

Naopak světlá záhněda nám dokáže při meditacích vibrace zvyšovat, pomáhá nám zvládat změnu různých stupňů vědomí.

Co je všem záhnědám ale společné a tvoří to základ, jak s námi jejich energie pracují, je, že nám významně rozšiřují vědomí. V krystalo-terapii s nimi pracujeme tehdy, pokud chceme vyhledat nové příležitosti a možnosti. Otevírají nám dveře k novým začátkům, k rozšíření našich schopností, objevení skrytých talentů. Umožňují nám nový pohled na věci, přinášejí inspiraci, podporují úspěch v nových projektech i ve studiu.

Záhněda symbolizuje Zemi i Nebe, materiálno a duchovno, v dokonalé harmonické jednotě.

Z knihy Skrytá moc drahých kamenů od J.P.Kreperáta:

„Záhněda se často uvádí jako příklad symbiózy, který ukazuje, že protiklady, jako např. světlo a tma, nemusí stát proti sobě nebo se vylučovat, ale právě naopak, vzájemným prolnutím mohou dospět k dokonalé harmonii.“

Rozměry: větší krystal 2,2 x 2,2 x 1,5 cm.

Lokalita: Brazílie.

Moje pozn.: K4.

Menu
--