Domů Zboží Od Mariana

Zahrádkovská knížka pro finofilku

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené160 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Mariana

Katalogové č.: 1237894
Zobrazení: 1x
Vloženo: 17.11.2010
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

S velkou radostí z její realizace nabízím svou knihu Zahrada po 4 roční období, láska na celý život, která vyšla v nakladatelství Brána.

Původní název, který k mé lítosti zůstal pracovním, Romantická zahrada, asi nejlépe vystihuje, o čem v knize mluvím: o obdivu k vůním, barvám a pocitům, kterém zahrada přináší, o překvapeních, zkušenostech, úspěších i omylech, se kterými jsem se mezi svými rostlinami setkala. Sem tam nechybí ani nějaká odborná rada, ale je to hlavně vyprávění a touha po sdělení toho, jak si představuju zahradu pro všechny smysly od jara do zimy. Inspirací mi jsou naše "babičkovské" venkovské zahrady, ale též pohledy za hranice, do Anglie či Francie.

Procházka zahradou začíná v předjaří, zpovídám se ze svých prvotních omylů při zakládání zahrady; pokračujeme jarem s výčtem mých oblíbených jarních květin a keřů, řeč je též o stromech, užitkových i okrasných. Během léta zabrousíme k trvalkám, růžím, polokeřům, povíme si též o popínavkách, dvouletkách a letničkách v mé zahradě... Za každou kapitolou je kuchařský recept :).

Kniha má 200 stran, přibližně 130 autorských fotografií. Velikost knížky je něco mezi formáty A4 a A5.

Menu
--