Domů Zboží Od Crystal Realmie

Zdobený prsten s velkým křišťálem

1 400 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Crystal Realmie

Katalogové č.: 12113368
Zobrazení: 53x
Vloženo: 6.1.2021
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Velký, magický prsten s velkým čirým tromlovaným křišťálem vyrobený metodou elektroformingu, kování a patinování.

Měď

Měď je v přírodě nejhojnější z drahých kovů. Působí jako prvek očisty a energie. Podporuje sebedůvěru. Tlumí strach. Je protizánětlivá a má účinky antibakteriální. Měď může s každým jednotlivce reagovat individuálně a nabývá jedinečné barvy. Na přání je možné nalakovat, jinak bude ponechána v surovém stavu. Je vodičem energie a zesiluje působení jednotlivých kamenů. Tradičně bývala zasvěcena bohyni Venuši, tudíž se obzvlášť hodí pro ženu, která chce být jedinečná.

Křišťál

Minerál: Křišťál - drahokamová odrůda nejběžnějšího zástupce minerálů na zemi. Název z řeckého krystallos (led). Považován od pradávna za “kámen kamenů” a nejúčinnější a nejvšestrannější minerál a talisman. Negativní energii odebírá a pozitivní nás nabíjí. Je také používán v kombinaci s jinými minerály, aby znásobil jejich účinnost. Velice často byl a je používán k věštění, jako koule nebo kyvadlo. Je univerzálně používán na všechny psychické i fyzické problémy a všude vnáší světlo, které má v sobě ukryté.

Znamení: Lev, Beran, Vodnář

Účinky psychické: Rozvíjí vrozené duševní, léčivé vlastnosti. Pomáhá při určení rozhodnutí. Odblokovává a nabíjí tělesné čakry. Přináší do svého okolí a na svého nositele harmonii. Je skvělým protilékem na umělé světlo a zavěšuje se tam, kdy je tma, aby přinesl světlo do temných koutů.

Účinky fyzické: Pokud nemáme k dispozici jiné kameny, je možné je nahradit křišťálem. Dá se používat k masážím, akupresuře, k přikládáním na zasažené oblasti, ke tvorbě mříže, k prevenci. Konkrétně působí pozitivně na funkci štítné žlázy, na srdce, krevní oběh, plíce, zažívací ústrojí. Hlavně ale tiší bolesti. Je vhodný na boj s nevolností, závratí, při bolestech hlavy a migréně. Voda křišťálová se používá při kožních nemocech a popáleninách, vnitřně pak při průjmech a žaludečních nevolnostech.

Čištění: Přes noc v misce s vodou nebo delší dobu pod tekoucí vodou.

Nabíjení: Libovolně dlouho na slunci, i přímém.

Menu
--