Domů Zboží Od Kashina

Ze země...

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Kashina

Katalogové č.: 11492222
Zobrazení: 94x
Vloženo: 14.5.2020
Počet srdcí: 38x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek z korálků přírodního bronzitu, onyxu, tygřího oka a proužkatého achátu (průměr 8mm, celkem 20korálků) a komponentů z obecného kovu.

Navlečeno na dvojité pružence, ideální pro průměr ruky cca 16,5cm, na přání Vám ráda velikost upravím.

Onyx- je ochranný krystal, který neutralizuje veškeré konflikty, ochraňuje život a dodává životní sílu. Je velkým pomocníkem v obtížných situacích a těžkých životních obdobích. Při mimořádných fyzických i citových vypětích pomáhá zachovat chladnou hlavu, klid a pozitivní přístup. Dodává ráznost, vytrvalost a nadhled při konfrontaci s negativními silami. Motivuje ke snaze stát se pánem svého osudu a poskytuje poučení z minulosti. Zvyšuje sebedůvěru a sebekontrolu. Svému majiteli dodává sílu vyřešit a tím uzavřít staré problémy a podporuje umění odpouštět.

Achát- ochrana, síla, harmonie. Nejnápadnějšími vlastnostmi achátu je harmonizace yin/yang energií, dodávání odvahy, a uklidňování. Achát je kamenem síly. V antice se zasazoval do brnění, aby dával válečníkům sílu a odvahu. Na úrovni emocí nám dodává odvahu, sílu, sebedůvěru a odstraňuje strach. 

Tygří oko- je mocný ochranný, stabilizující a uzemňující kámen. Posiluje sílu vůle, praktičnost a správně použití síly. Přináší prosperitu a štěstí. Je vhodným ochranným kamenem na cesty. Také nám pomáhat nahlížet na věci bez iluzí.

Bronzit- nám pomáhá převzít kontrolu nad našimi činy a životy. Též nám usnadňuje přemýšlet dopředu. Odstraňuje nejistotu a je výborným uzemňujícím kamenem.

Menu
--