Domů Zboží Od CORRAL

Želva A´tuin

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od CORRAL

Katalogové č.: 3158091
Zobrazení: 158x
Vloženo: 22.10.2012
Počet srdcí: 174x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tam přichází želva, Velká ATuin, a pomalu se prodírá mezihvězdnými proudy, nemotorné končetiny obaleny jinovatkou zmrzlého vodíku a prastarý krunýř zbrázděný krátery po dopadu meteoritů. Oči velikosti moří, zakalené revmatismem a prachem rozpadlých asteroidů, upírá neochvějně k Osudu... (Terry Pratchett ... Úžasná Zeměplocha)

Zajímavý keramický kabošon se želvou obšitý na kloboukové plsti rokajlem Toho round ve třech zlatavých odstínech - hedvábně lesklé Frosted Gold-Lined Crystal a Frosted Gold-Lined Black Diamond a třpytivé zlaté Gold-Lined Crystal...kabošon podšitý hnědou broušenou kůží...šito profi nití nymo.

Šitým peyote závěsem provlečena chenille dutinka, ve které jsou pravidelným vzorem zastoupeny všechny tři výše jmenované odstíny...je možné ji vyvléknout a nosit samostatně, klidně i zapínáním dopředu coby zdobným prvkem...

Zapínání tvoří obšitý plastový korálek a šité herringbone poutko, šperk je hypoalergenní, neboť neobsahuje žádné kovové součásti. Velikost obšitého kabošonu včetně poutka cca 7,5 x 6 cm, délka chenille dutinky cca 47 cm.

Extravagantní, nepřehlédnutelný šperk s nádechem luxusu nejen pro milovnice Terryho Pratchetta a jeho Úžasné Zeměplochy...

Menu
--