Domů Zboží Od Alena Carda

ZEMĚ - VODA

1 450 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
* Doprava zdarma je k dispozici pro některé varianty dopravy a platby
Platba předem
ZDARMA - Česká pošta - psaní doporučené0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Alena Carda

Katalogové č.: 12499435
Zobrazení: 132x
Vloženo: 16.5.2021
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Originální náušnice s vloženým záměrem: "ZEMĚ A VODA - Země je mým tělem, voda krví mou. Uvědomuji si a přijímám důležitost matérie." // Pírka z bažanta, kohouta a perličky. Malachit, červený jaspis, tygří oko, tyrkenit, šungit a skleněné + kovové korálky. Délka náušnic 13 a 14 cm.

Háčky jsou z chirurgické oceli. Součástí šperku jsou i silikonové zarážky.

ZEMĚ A VODA - Země je mým tělem, voda krví mou. Uvědomuji si a přijímám důležitost matérie. // Pírka z bažanta, kohouta a perličky. Malachit, červený jaspis, tygří ok, tyrkenit, šungit a skleněné + kovové korálky.
 
MALACHIT je typický ženský kámen a symbolizuje ženskou smyslnost, svůdnost, spanilost, rozmanitost a zvědavost. Pomáhá prý při partnerských neshodách a problémech. Podporuje údajně klid, emocionální vyrovnanost a dodává energii. Probouzí harmonii a mír v duši.
ČERVENÝ JASPIS odstraňuje údajně blokace a dodává odvahu k činům a prosazování vlastních plánů. Na emoční úrovni prý posiluje naši věrnost, zatímco snižuje přecitlivělost vůči ostatním. Tento kámen, jak se věří, je silně ochranitelský a tlumí stavy frustrace a pesimismu.
TYGŘÍ OKO je ochranný kámen. Varuje před samolibostí a napomáhá jednat na základě rozumu, místo citů. Chrání nás údajně před všemi formami nebezpečí. Pomáhá při zkouškách a důležitých rozhodnutích. Podporuje tok energie v těle a věří se, že dodává sílu, přitahuje peníze a bohatství.
TYRKENIT je považován za kámen štěstí. Jeho barva vybízí naši duši k čistotě citu, mysli a jednání. Rozptyluje prý negativní vjemy i pocity a chrání nás před neštěstím a nehodami. Dává nám moudrost přírody, čímž pomáhá ideje převést do praktického života.
ŠUNGIT je velice silný a vzácný kámen. Ochraňuje vše živé, dobíjí energií, čistí, regeneruje a léčí. Geologicky jde o nejstarší horninu na Zemi. Nosí v sobě moudrost, kterou předává svému majiteli. Pomáhá nám uvědomit si, co v životě skutečně chceme a poskytuje nám nadhled, rozhodnost a duševní klid.

Pokud si přejete náušnice poslat poštou k ceně se připočítává 80 Kč za poštovné a balné.

Menu
--