Domů Zboží Od Atelier Silvie

Zeměkoule

230 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce125 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Atelier Silvie

Katalogové č.: 448279
Zobrazení: 3x
Vloženo: 28.9.2009
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

S tímto náhrdelníkem Vás ve společnosti jen tak někdo nepřehlédne. Je velmi nápadný, nezvyklý, ale zároveň jednoduchý, decentní a ve své jednoduchosti velmi elegantní. Co dodat?

Tak jako všechny mé návrhy jde o zcela původní autorský nápad. Přívěsek je ručně modelovaný z modelovací hmoty modelit, novinová koláž je mnohonásobně přelakována lesklým bezbarvým lakem do hladka. Průměr zeměkoule je cca 3 cm, je z odlehčeného materiálu, netíží na krku. V průběhu několika měsíců závěs získá lehounce zažloutlou patinu, celý šperk pak působí ještě zajímavěji.

Přívěsek je zavěšen na černé obruči o průměru 14 cm. Obruč je velmi kvalitní, elegantní, v luxusním provedení ze silného drátu. Po odšroubování kuličky v uzávěru lze závěs z obruče sejmout a příležitostně ji použít k zavěšení jiného šperku. Obruč jsem zvolila v barvě černé, která s novinovou koláží nejlépe ladí, ale na požádání mohu k závěsu dodat jinou variantu obruči (stříbrná, jasně zlatá, tmavá staroměd).

Na zakázku mohu vyrobit k náhrdelníku tvarově korespondující naušnice ve stylu novinové koláže, event. náramek, či jiné doplňky.

Menu
--