Domů Zboží Od Kobayashi

Žij tak jak si přeješ.

650 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Dobírka
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Kobayashi

Katalogové č.: 11245264
Zobrazení: 135x
Vloženo: 14.2.2020
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský přívěsek s překrásným achátem z Madagaskaru. Použita chirurgická ocel, slitina cínu a stříbra v poměru 97%cínu 3%stříbra. Kůže 80 cm. Velikost přívěsku 6,7×2,2×1,8 cm. Velikost kamene 5,1×2×1,8 cm. 

Vlastnosti: Achát je velice stálý kámen tvořený mikroskopickými krystalky křemene ukládaného ve vzájemně spojených proužcích. Acháty slouží jako uzemňovací kameny, které nám dodávají citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu. Pomáhají k soustřeďování a stabilizaci tělesné energie. Achát dokáže uvádět do souladu prvky jin a jang představující pozitivní a negativní síly udržující celý vesmír na pevném místě. Jako kámen schopný konejšit a uklidňovat funguje achát sice pomalu, ale poskytuje velikou sílu. Jeho mnohonásobné vrstvy dokážou vynést na světlo dosud ukryté informace.  Pomáhá sebepoznání a odhalování dosud skrytých okolností a obrací pozornost svého nositele k nerovnováze narušující jeho pohodu. Achát vylepšuje duševní život, neboť posiluje schopnost soustředění a analýzy směřující k příjímání praktických rozhodnutí. Láska achátu k pravdě dodává člověku odvahu, aby byl sám k sobě upřímný. Achát tvořený průzračnými krystaly dokáže vyvolávat vzpomínky. V citové rovině achát pomáhá překonávat negativní pocity a zahořklost, kterou někdy nosíme v srdci. Je užitečný při citových zklamáních. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, neboť odstraňuje vnitřní napětí. V duchovní rovině achát rozšiřuje vědomí a otevírá spojnice směřující ke kolektivní moudrosti a poznání jednoty všeho živého. Povzbuzuje k tichému rozjímání a zužitkování životních zkušeností vedoucích k duchovnímu růstu a vnitřní stabilitě.

Očista: Pod proudem vlažné vody, nebo přes noc v misce společně s křišťálem. Acháty všeho druhu, s výjimkou ohnivého, nabíjíme libovolně dlouho na přímém slunci.

    Menu
    --