Domů Zboží Od kathree

Změna a odhodlání, mandala, originál

Cena není dostupná
za 1 ks
varianty (1)
Změna a odhodlání, mandala, originál
2331 Kč za 1 ks
vyprodané
Nebát se změn a i když se něco nedaří podle našich představ, mít sílu a odhodlání něco s tím udělat. To vyjadřuje tato mandala, která je jemná, ale výrazná záro
Vyberte prosím variantu výše.
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od kathree

Katalogové č.: 10172613
Zobrazení: 490x
Vloženo: 18.12.2018
Počet srdcí: 57x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Objednávky se snažím odesílat do druhého pracovního dne od přijetí platby, nejdéle do dvou dnů :) Ušetřete za poštovné a využijte možnost osobního předání v Praze Letňany již pár hodin od objednání (vždy dle osobní domluvy) - stačí napsat do poznámky v objednávce. Moc moc děkuji za Vaši přízeň! :)

Nebát se změn a i když se něco nedaří podle našich představ, mít sílu a odhodlání něco s tím udělat. To vyjadřuje tato mandala, která je jemná, ale výrazná zároveň.

Mandala Změna a odhodlání je malována akvarelovými barvami a popisovačem na profesionální akvarelový papír ze 100 % bavlny a o gramáži 300g/m2. Podmalba a prvky mandaly jsou malovány stříbrnou a tmavě petrolejovou, třpytivou, akrylovou barvou. Akrylové barvy pod růžnými úhly světla září a tak v každém světle, denním nebo nočním, a pod každým úhlem vypadá mandala úplně jinak. Obraz má rozměr 30 x 40 cm. Jedná se o originál, na zadní straně signováno. 

Prosím, berte v potaz, že barvy na fotografii se mohou mírně lišit od skutečnosti. Oranžová barva je ve skutečnosti zářivější. 

Fotografie v galerii jsou foceny na denním světle, fotografie zde v popisu jsou foceny pod umělým světlem. 

Mandalu je možné zakoupit včetně střábrného patinovaného rámu s černou paspartou, který mandalu ještě více vyzdvihne, viz varianty produktu. 

image

image

Menu
--