Domů Zboží Od Ričizhor

Zmírním psychickou zátěž

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce180 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Ričizhor

Katalogové č.: 2829985
Zobrazení: 4x
Vloženo: 26.6.2012
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Větší Autorský prsten s achátem.

Použitý drát je kvalitní nerezové oceli který má atestaci pro potravinářství -  je zdravotně nezávadný, nevyvolává alergie.

Dobře sedí na prstíku a kroužek se dá roztáhnout

Vhodný pro lidičky narozené ve znamení Beran,Býk,Lev,Štír,Kozoroh

Achát byl nošen jako amulet zajišťující dlouhý život, úspěch a dobré přátele, ale současně byl ordinován proti moru, horečnatým infekcím, epilepsii a náměsíčnosti. Jako amulet pomáhá léčit zrak, žaludeční a střevní potíže, a zmírňuje bolest. Přináší štěstí, přátelství, dlouhověkost a úspěch. Zmírňuje následky kouření a zpomaluje působení jedovatých látek na organismus. Posiluje dásně a chrání zrak. Žaludeční a střevní obtíže, zmírňuje bolest. Celkově posiluje organismus. Pomáhá při odstraňování neklidu nebo apatie, nemocech očí, dýchacích potížích a skleróze.

Existuje mnoho různých forem, většinou jsou různobarevné nebo pruhované. Ovlivňuje základní a krční čakru. Je spojován s planetou Měsícem. Achát spojuje naši duši s vibracemi Země, jež nám pomáhají udržet rovnováhu ve zmatcích a útrapách každodenního života, zůstat sami sebou a dokázat odvahu a vytrvalost. Propůjčuje nám vyrovnanost a chrání naší bytost před nežádoucími vlivy. Tímto způsobem posiluje sebeúctu a dává schopnost porozumět vlastnímu tělu i cit pro skryté duševní pochody v nás samých i v ostatních lidech. Pomáhá při rozjitřené psychice a některá psychická onemocnění dovede zmírnit. Podle různých pramenů se mu připisuje schopnost přitahovat dědictví a upozorňovat na skryté poklady. Doporučuje se také upevnit destičku s vrostlicemi na okno tak, aby byla prosvícená. V moderní lithoterapii je využíván také při léčení bolestí hlavy a kožních nemocí. Odstraňuje apatii. Má příznivé účinky proti skleróze.

Menu
--