Domů Zboží Od Timantii

Zrcadlo Rusalka

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Timantii

Katalogové č.: 12536541
Zobrazení: 361x
Vloženo: 1.6.2021
Počet srdcí: 21x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Zrcadlo Rusalka je z nové Lesní kolekce. Patří k menším toaletním zrcátkům, které můžete postavit na stolek. Mozaikové kostky jsou z probarveného skla, na povrchu žíhané zlatou barvou. Zkombinovala jsem tyrkysovou a zelenou barvu, dohromady vytváří harmonický a uklidňující dojem. Šmrnc a výjimečnost dodávají zlaté odlesky. Na fotkách uvidíte krásnou proměnlivost barev podle nasvícení.

Tyrkysová barva evokuje mládí a energii, podporuje sebevědomí, intuici a fantazii. Symbolizuje přátelství, pružnost, komunikaci, vynalézavost, přitažlivost a humor. Tyrkysová je barvou soucitu, ochrany a uzdravení. Podporuje vnitřní uzdravení zejména tím, že povzbuzuje empatii a péči o druhé. Představuje nejvyšší formu porozumění, učí nás brát a dávat.

Zelená barva je univerzálním symbolem přírody, svěžesti, rovnováhy, klidu a naděje. Bývá spojována s růstem. Působí uklidňujícím dojmem, pomáhá regeneraci, načerpání nové síly, podporuje koncentraci a paměť. Usnadňuje nám vyslovit a projevit city.

Zlatá barva nám dává pocit hojnosti, lesku a bohatství. Je barvou správného středu, univerzální lásky a nejvyšších hodnot zastoupených idealismem, velkorysostí a šlechetností. Vyjadřuje klid a vyrovnanost. Pomáhá nám změnit poznání v pochopení. Ulevuje při depresích a dává sílu při překonávání závislostí. Platí za nejmocnější léčivou barvu ze všech, která se spojuje s dlouhým životem a nesmrtelností.

Velikost zrcadla s rámem je 18 x 22 cm. Velikost zrcadla 10 x 14cm. Hloubka 7mm.

Tenké - zrcadlo i mozaika jsou lepené na pevnou 3mm černou desku. Vhodné na nalepení, postavení nebo pověšení. Lepení zrcadla je velice jednoduché a rychlé. Vyzkoušené a osvěčené mám lepidlo Mamut, které drží ihned. Stačí nanést bodově na zadní část zrcadla a přitisknout na očištěnou plochu.

Možnost osobního předání zrcadla, záleží na domluvě (Babice nad Svitavou, Brno, Blansko).

Menu
--