Domů Zboží Od Timantii

Zrcátko Fialka3

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce35 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Timantii

Katalogové č.: 13179209
Zobrazení: 191x
Vloženo: 25.2.2022
Počet srdcí: 18x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Jarní kolekce mě vylákala fotit zpátky do našich lesů, kde se už začíná probouzet příroda ze zimního spánku. První rostlinky nenápadně vystrkují svoje lístky, mechy začínají krásně zelenat, do toho se překřikují naši okřídlení kamarádi.

Proč nosit v kabelce další věc navíc, když se na sebe můžete kouknout do mobilu? Možná pro tu jeho jemnou a jedinečnou originalitu. Možná proto, že ji nikdo nepřehlédne. A třeba i proto, abyste mohli prsty pohladit tu rozmanitou strukturu jednotlivých kostiček.

Náš svět se stále zrychluje a modernizuje. Ale žena zůstává stále ženou, která se ráda pěkně obléká, ráda se líbí a má krásné zbytečnosti, které z ní dělají jedinečnou bytost.

Možná právě proto je fajn nosit ve své kabelce i tuto malou zbytečnost, která rozzáří vaše všední dny.

Velikost zrcátka je 9 x 7,5 cm.

Materiál: mozaika skleněná (fialková, žlutá se třpytkama). Zrcátko i mozaika jsou lepeny na tenkou 3mm bílou pevnou destičku.

Údržba: stačí vyleštit suchým nebo navlhčeným hadříkem.

Barva: každá barva vysílá do světa nějaký vzkaz. Každá barva má určitý význam. Vyberte si tu pravou přímo pro Vás.

Fialová barva symbolizuje odvahu, inteligenci, také kreativitu. Je doménou mystiky, magie a kouzla, ale i srdečnosti. Přináší inspiraci, pokoru a napomáhá meditacím. Je spojována s královskou mocí, bohatstvím a promyšleností. Je vhodná pro ty, kteří jsou vystaveni velkému stresu, jsou nadměrně aktivní a potřebují občas zklidnit, získat rovnováhu či překonat deprese.

Žlutá barva je nejsvětlejší z pestrých barev, působí jasně, povzbudivě, zahřívá a rozveseluje. Je to symbol moudrosti, vysoké inteligence a myšlení. Svým pozitivním, magnetickým chvěním působí žlutá povzbudivě na nervy. Podporuje chápavost, schopnost kontaktu, zpracovávání zážitků a dojmů a oživuje myšlení. Působí pozitivně na paměť. Barva je znakem samostatnosti a aktivity.

Obaly: Aby bylo Vaše zrcátko v bezpečí a chráněné.

K zrcátkům si můžete objednat i Obal (38,-Kč). Nebo můžete zrcátko koupit samostatně.

Doprava: zrcátka posílám pečlivě balená do bublinkové folie a vyztužené obálce. Větší množství posílám balené v krabici s bublinkovou folií a těsnícím materiálem.

Menu
--