Domů Zboží Od Dara bags

Baggie Middle no.813 / Celokoženková

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce250 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Dara bags

Katalogové č.: 10737965
Zobrazení: 37x
Vloženo: 15.7.2019
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Menší sestřička oblíbené kosmetické taštičky od Dara bags! Objemná, pevná, elegantní a funkční. Příjemná a skromná, taková je naše Baggie middle! Taštička má inovovaný střih, díky čemuž získala hloubku. Spolehlivě pojme veškerou kosmetiku na denní i večerní líčení. Baggie middle lze s úspěchem použít i jako cestovní lékárničku, či jako příruční minipsaníčko.

Základní informace

Baggie Middle je vyrobena z kvalitních čalounických koženek a luxusní zahraniční bavlny či vinylu. Taštička je podlepena pro snadné udržení tvaru.
Elegantní a minimalistické provedení. Praktické zapínání na zip. Baggie je vypodšívkována lesklou látkou, vnitřní prostor je luxusní a snadno přehledný. Baggie Middle má upravený střih dna, lze do ní uskladnit větší množství dekorativní kosmetiky.

Tato kolekce COLOUR ME Vám dává možnost vybarvit si kabelku dle Vašich představ! Milujete určitou kombinaci barev, ale žádná kabelka Vám k ní neladí? Není problém, dolaďte si ji sami! Nedoporučujeme používat mokré barvy - hrozí, že se látka zkrabatí, doporučujeme barvy určené na textil. Dále upozorňujeme, že je potřeba látkovou část pravidelně impregnovat prostředkem určeným k impregnaci textilie.

Materiál

100% bavlna, 100% polyester, koženka, vinyl

Rozměr

Výška 11 cm
Šířka 20 cm
Hloubka 3,5 cm
Vnitřní vstup 17 cm
Maximální nosnost 0,5 kg

Menu
--