Domů Zboží Od Slovana

Slovanská lněná košile vyšívaná

2 983 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 4.5.2024 00:00 z důvodu "Dočasné uzavření obchodu".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 4.5.2024 00:00 z důvodu "Dočasné uzavření obchodu". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: do 5 týdnůTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce520 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Slovana

Katalogové č.: 11084336
Zobrazení: 699x
Vloženo: 30.11.2019
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Modrá lněná košile s vyšitými slovanskými oberegy Koladníku, Perunovy hvězdy, Dažboha, BohovníkuByliny Odolen. Kombinace těchto ochranných symbolů přináší velmi silnou a účinnou energii pro biopole i duchovní stránku člověka. 

Význam výšivek:

Koladník - pravotočivá mužská tvůrčí síla. Je to symbol Boha Kolady, který uskutečňuje na zemi obnovu a přeměnu k lepšímu. Symbol vítězství Světla nad tmou a Světlého dne nad nocí. 

 Bohovník - přináší sílu a ochranu člověku, který vykročil na pouť duchovního vývoje. Pomáhá uvědomit si vzájemné prolínání a jednotu s vesmírem.

 Bylina Odolen/Překonávající tráva - hlavní ochranný obereg před nemocemi. Dvojitý ohnivý znak je schopen spálit jakoukoliv chorobu a očistit tělo i Duši od zlých sil, které nemoc způsobují. 

  Perunova hvězda - Perun je hromovládce, vše oživuje, přináší úrodu, vláhu a vítězství. Mužům přináší mužnou sílu, potenci, odvahu a bojovnost; ženám přináší urostlého, silného a zdravého muže. Chrání před nečistými silami a nespravedlností. Kdo se dostane pod Perunovu ochranu, ten se nemusí ničeho bát.

 Tarch Dažboh - symbol plodnosti, daruje splněná přání a zdraví. Usiluje o sjednocení se svým Vyšším Já. Pomáhá uskutečnit životní cíle a uvědomit si svou pravou cestu.

100% lněné plátno gramáže 180 g/m2 středně modré ne příliš syté barvy, nevtíravý přírodní odstín. Na člověka má tento materiál zklidňující a harmonizující efekt, chrání naše energetická těla. 

Výšivka je v bordó barvě, pouze Bohovník mezi dvěma Odoleny na rukávu se vyjímá v jasně červené barvě. Nápaditě tak oživí celkový dojem ze studených odstínů modré a bordó barvy. 

Volný jednoduchý střih, stojáček, léga se zapínáním na 3 kovové patentky skryté v léze, volné rukávy bez manžety. 

Košile ve velikosti 52 - obvod krku 50 cm, šíře přes hrudník i boky 127 cm, délka rukávu 64 cm, délka košile 72 cm.

Ve velikosti 44-54 je možné zhotovit košili do 14 dnů dle zaslaných rozměrů, viz tabulka velikostí

Možná je libovolná kombinace látky i výšivky z dalších vystavených modelů. Od množství vyšitých oberegů se odvíjí cena. Neváhejte nás oslovit.

Autorská práce dílny Slovana. Vyrobeno v ČR. 

Menu
--