Domů Zboží Od mydulienka

Rozmarýnový vlásek s panthenolem - TUHÝ ŠAMPON

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od mydulienka

Katalogové č.: 11358479
Zobrazení: 15x
Vloženo: 31.3.2020
Počet srdcí: 3x
CPNP číslo zaevidováno
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: "Příroda dala člověku rozum, aby se jí bránil a srdce, aby se ji neubránil..." Od pondělí 22.4.2024 budu mimo, objednávky lze přijímat, ale odesílat budu od 1.5.2024. Děkuji za pochopení!

LIFE IS GOOD

Ručně vyráběný domácí rozmarýnový (NEJEN) tuhý šampon. Lze jej použít i jako mýdlo, takže je to takový 2v1:-)

Šampon je rostlinného původu, s přídavkem uklidňujícího aloe vera, obsahuje kondicionační přísadu. 

Zároveň je vysoce pěnivý (pokud mu dopřejete dostatek vody), jeho vysoký obsah glycerínu zajišťuje na pokožce příjemný pocit.

S přídavkem rozmarýnového extraktu, rozmarýnového a tea tree esenciálního oleje a s panthenolem.

ROZMARÝNOVÝ EXTRAKT prokrvuje vlasovou pokožku, vyživuje vlasové kořínky, čímž podporuje růst vlasů, zlepšuje jejich kvalitu a zabraňuje jejich vypadávání. Eliminuje vznik lupů.

ROZMARÝNOVÝ ESENCIÁLNÍ OLEJ v aromaterapii podporuje tok energie a krevní oběh. Není vhodný při vysokém krevním tlaku, horečce, epilepsii, v těhotenství a pro děti do 30-ti měsíců.

PANTHENOL posiluje vlasy, chrání namáhané vlasy, zabraňuje jejich lámavosti a dodává jim lesk, zklidňuje a regeneruje podrážděnou pokožku.

Tento typ tuhého šamponu je mezistupeň mezi klasickým šamponem a přírodním tuhým, takže si na něj pokožka hlavy rychleji zvyká. Celkově jsou tuhé šampony vhodnější pro kratší vlasy.

A jak ho používám já?

Pořádně si namočím vlasy, potom namočím trošku mýdlo a mýdlem kroužím po hlavince tak dlouho, až se vytvoří pěna. Nechám tak 2-3 minuty působit. Z vlastních zkušeností vím, že je to velký skok z "normálních" šamponů na mýdlo, tudíž se nelekejte, pokud budete mít vlasy "drsnější" - pevnější. Nezapomeňte, že neumýváte vlasy, ale pokožku hlavy:-) Po použití mýdla doporučuji kyselý oplach (voda s citronem, nebo voda s jablečným octem), protože se to našim vláskům moc líbí:-) A věřte, že jakmile si zvyknete, tak už ho nevyměníte:-)

Hmotnost +/- 65g

Vyrobeno s láskou:-)

Menu
--