Domů Zboží Od Slovana

Lněný opasek Lada - vyšívaný

891 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce420 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Slovana

Katalogové č.: 11417544
Zobrazení: 183x
Vloženo: 19.4.2020
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Vyšívaný pásek se slovanskou výšivkou Lady v kombinaci s ornamentem se zavazováním na zádech ze 100% tmavě červeného lnu, vyztužený nažehlovacím plátnem, všitá lněná šňůra na obou koncích. 

Význam výšivky:

Slovanská výšivka Lada  

Symbolem lásky, harmonie a štěstí v rodině. Lada je Bohyně života, plodnosti, znovuzrození a obnovy. Chrání děti, ženy, manželství, partnerskou lásku, rodičovství a úrodu. Dívkám pomáhá najít svou spřízněnou duši pro partnerství, přináší zdravé a silné děti, pomáhá udržovat soulad a pořádek v rodině.

Výšivka: 3 symboly Lady ve velikosti 4 cm jsou střídavě prokládány krouceným ornamentem velikosti 13,5 x 4 cm. Celkem je na opasku vyšito 7 samostatných výšivek - 3x Lada + 4x ornament.

Lesklá tmavě červená vyšívací nit odráží zajímavé odlesky na lněném podkladu stejné barvy. Vytváří tak efektní originální doplněk poutající pozornost svým bohatým zdobením. 

Rozměry: šířka 5,5 cm, celková délka 148 cm, z toho délka vyšívané části 78 cm, délka zavazovací šňůry 2x35 cm. Vyšívanou část i délku prodlužovací šňůry je možné vyhotovit delší nebo naopak zkrátit.

Slovana tip: Pásek nádherně vynikne na bílých lněných šatech.

Při koupi pásku spolu s bílými lněnými šaty získáte 10% slevu na vyšívaný opasek. Krásně se totiž k sobě hodí:-)

Možná je libovolná kombinace látky i výšivky z vystavených modelů. Od množství vyšitých symbolů se odvíjí cena. Neváhejte nás oslovit, rádi Vám poradíme.

Originální práce dílny Slovana.

    Menu
    --