Domů Zboží Od Monica Otmili

Za humny je drak! - Šitý náhrdelník, sklo

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené125 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Monica Otmili

Katalogové č.: 11425506
Zobrazení: 100x
Vloženo: 21.4.2020
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: V neděli 17.12. 2023 se na Vás budu těšit letos naposledy se stánkem a to v Příbrami na Náměstí 17. listopadu. :-)

Pohádkový/fantasy náhrdelník s dračí tématikou. Jedinečný autorský šperk, který je vstupenkou do říše pohádek, bájí a mýtů, obývané rozličnými bytostmi. Draka známe jako obávanou bytost, která zpravidla střeží poklad a v horším případě také ohrožuje princeznu, nebo rovnou celé království. Filmová pohádka "Za humny je drak" nám však nabízí pohled na draka z jiné perspektivy. 

Drak patří k uctívaným, ale i obávaným mýtickým stvořením napříš různmi kulturami. Na rozdíl od evropského kontextu, kde je zpravidla vnímán jako nepřítel princezen, v říši fantasy literatury je to naopak bytost obdařená moudrostí a často způsobilá k magickým úkonům. Je na Vás, pro jakou interpretaci se rozhodnete. 
Ústřední motiv je tvořen uhrančivým, vlastnoručně podmalovaným skleněným kabošonem s motivem dračího oka. To je obšito kvalitním českým a japonským rokajlem (Preciosa, TOHO). Zadní strana motivu řádně začištěna Alcantarou - příjemnou umělou semiší. Náhrdelník je dále dozdoben mačkanými korálky ve tvaru jazýčků a broušenými korálky - ohňovkami. Zapínání na karabinku a kroužek s adjustačním řetízkem - nastavitelná velikost. Veškeré kovové komponenty jsou z chirurgické oceli - vhodné i pro alergiky.


Obvod: 43 - 49 cm (nastavitelný)
Průměr ústředního motivu vč. zdobení : 5 cm
Šířka síťované části: 4,3 cm

Náhrdelník byl vtvořen do 36. kola soutěže Klubu šitého šperku (Fler Beadweaving Team) na téma "Pohádková říše."

Náhrdelník rovněž dostupný v červené variantě! 

Menu
--