Domů Zboží Od mydulienka

Krystalický ANDÍLEK LEVANDULE,MEDUŇKA,CITRONELA

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od mydulienka

Katalogové č.: 11445730
Zobrazení: 25x
Vloženo: 27.4.2020
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: "Příroda dala člověku rozum, aby se jí bránil a srdce, aby se ji neubránil..." Od pondělí 22.4.2024 budu mimo, objednávky lze přijímat, ale odesílat budu od 1.5.2024. Děkuji za pochopení!

Krystalický osvěžovač ANDÍLEK LEVANDULE SE ŠPETKOU KŘIŠŤÁLU♥

Osvěžení a pohlazení nejen pro duši ♥

Krystalický osvěžovač - přírodní vonná dekorace, vůně LEVANDULE S KAPKOU MEDUŇKY A CITRONELY, se zlomky křišťálu, s dřevěnými korálky a přírodním provázkem.

Na vůni použité čisté 100% esenciální oleje.

Bylinky, minerály, mušličky, dřevo apod. jsou zalité do přírodního palmového vosku, který úžasně krystalizuje.

  • Každý vosk má své pro a proti…A jak je to s palmovým voskem? Tento vosk je čistě rostlinný, pochází z Malajsie od společnosti, která je členem RSPO,  což je uskupení, jehož cílem je vytvoření podmínek pro udržitelnou výrobu palmového oleje při zachování stávajících území bez dalšího rozšiřování plantáží a splňuje přísná kritérie na ochranu životního prostředí. 

Až nebudete dekoraci potřebovat, tak ji jednoduše "zrecyklujte" – vosk opatrně rozpusťte, přidejte knot a udělejte si svoji svíčku. Nebo si jej dejte po kouskách do aromalampičky místo vody a přikápněte esenciální olej, který máte rádi. A co takhle si vosk rozpustit, přidat vůni, odlít do formičky a po schládnutí dát do skříně nebo šuplíčku?

Baleno do celofánového sáčku, aby se udržela vůně – ten patří do plastů, ale můžete jej ještě určitě použít na něco dalšího. Provázek je přírodní, lze jej zkompostovat.

Vosk je hořlavina, proto jej neumísťujte v blízkosti hořících či příliš horkých předmětů - nedoporučuji ani v létě do auta!

Průměr andílka přibližně 7cm.

Každý kousek je originál :-)

Udělejte si to doma krásné

Menu
--