Domů Zboží Od Klaršinka

Rouška-jednovrstvá LETNÍ-na gumičky

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce125 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Klaršinka

Katalogové č.: 11450019
Zobrazení: 88x
Vloženo: 29.4.2020
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Roušky zasíláme doporučeně, budete-li chtít poslat jako obyčejný dopis (cena 32,- Kč), napište mi prosím toto do poznámky k objednávce, za takto doručovanou zásilku ale nemohu nést zodpovědnost, toto lze pouze u doporučené zásilky, či jiné, od které mám tzv. podací číslo. Děkuji za pochopení...

Chraňte nejen sebe, ale i své blízké♥️.

Tato rouška je z jedné vrstvy - jistě jste zaznamenali, že v teplých dnech je již obtížné "udýchat" v roušce s dvojitou vrstvou, jednovrstvá chrání také dobře, jen je ji potřeba častěji měnit. Je-li rouška vlhká od dechu, je nutno ji vyměnit za druhou, v tomto případě již nechrání. Uchycení je za uši na gumku, která je velmi pohodlná, měkká, jemňoučká, vůbec nebude tlačit. Uzlíky na gumce jsou univerzální, uzpůsobte si je prosím po převzetí podle své potřeby.


Šitá rouška s jednou vrstvou bavlny, která sice neochrání na 100%, ale je to lepší než nic. Každý už můžeme být přenašečem, aniž bychom o tom věděli, proto nosme roušky abychom zabránili dalšímu šíření. 

Může se mírně lišit od té na fotografii -  posunutí vzoru..., děkuji za pochopení.


Před prvním použitím vyprat! U roušek je rovněž doporučeno je přežehlit na větší teplotu, příp. přelít v nádobě vařící vodou, příp. vyprat na 60 a více stupňů. U takovéhoto ošetření může dojít k zapouštění barev, neboť, jak jsem již zmínila, jsou roušky šitý z různých látek, u kterých je barevná stabilita zaručena pouze při údržbě na cca 30-40 stupňů. Gumičku na roušce lze prát na 30-40 stupňů, při praní na vyšší teplotu, příp. při přelití vařící vodou prosím gumku z roušky vyvlečte, mohlo by totiž dojít k jejímu poškození. Při žehlení opět nežehlete přes gumku.

Menu
--