Domů Zboží Od Esus

Org. těžítko ,, Vesmírné meditace "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 11452084
Zobrazení: 46x
Vloženo: 30.4.2020
Počet srdcí: 21x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Orgonitové těžítko s ametystem – mocným ochranným a meditačním kamenem nejvyšší sedmé – korunní čakry, Elestialem - vzácným krystalem nesoucím vědění před-fyzického stavu pomáhajícím při znovuprobuzení a integraci hvězdných forem, brazilitem - projektivním kamenem rozvíjejícím kreativitu a touhu po nových výzvách, křišťály – nejsilnějšími zesilovači vesmírné energie na naší Zemi - zvyšujícími duchovní úroveň člověka, šungitem - prastarým minerálem s výraznými očistnými a regeneračními vlastnostmi na živý organizmus, plátkovým zlatem, doplněn je bronzovými a měděnými hoblinkami a měděnou harmonizační-posilující spirálou ve dně orgonitu. 

Velikost : 5,5 x 4 cm

********************************************************

Ametyst

- je mimořádně mocný kámen s obrovskou ochrannou silou, obdařený vysoce spirituálními vibracemi. Brání nositele před psychickými útoky, neboť jejich energii proměňuje v lásku. Coby přírodní sedativum blokuje ametyst geopatogenní zóny a negativní energie prostupující prostředím kolem nás. Jeho vyrovnanost napomáhá při meditacích.

- podporuje rovněž spirituální uvědomění si všech souvislostí. Pokud se užívá na vyšších úrovních osobnosti, otevírá ametyst bránu do jiné reality.

- ametyst je mimořádně blahodárný pro mysl, kterou dokáže podle potřeby uklidnit i povzbudit. Pokud meditujete, odvrací vaše myšlenky od všeho světského směrem k uklidňujícímu a hlubšímu poznání. Umí zmírňovat obavy, umožňuje zlepšit soustředění a udržet pod kontrolou vše, čemu se právě věnujete. Napomáhá přijímání nových myšlenek.

- působí příznivě na schopnost rozhodování. Podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Po duševní stránce uklidňuje a sjednocuje, napomáhá přenosu nervových signálů v mozku. Napomáhá proti nespavosti způsobené přílišnou aktivitou mysli a chrání před opakujícími se nočními můrami.

- ametyst zlepšuje paměť i motivaci. Rovněž pomáhá zapamatovat si sny a správně jim porozumět.

- udržuje rovnováhu mezi „vysokým" a „nízkým", zvyšuje citové soustředění. Pomáhá vyrovnat se s prožitou ztrátou. Ametyst je jedním s nejspirituálnějších kamenů.

- přináší božskou lásku, nabízí vhled do skutečné podstaty člověka. Jedná se o vynikající kámen pro meditaci a věštění. Lze jej umístit na třetí oko, aby povzbudil jeho činnost.

- pokud u sebe máte ametyst během spánku, můžete se dočkat zážitků spojených s pobytem mimo tělo. Ametyst přináší intuitivní sny. Přeměňuje nižší energie ve vyšší vibrace duchovní a éterické říše.

- ametyst napomáhá při nespavosti a podporuje tak klidný spánek.

- na nejjemnější úrovni udržuje ametyst rovnováhu mezi tělesným, duševním a emocionálním tělem a současně zajišťuje jejich propojení. Čistí auru a proměňuje negativní energii. Podněcuje činnost krční a korunní čakry. 

Umístění - lze jej nosit nebo přikládat dle potřeby - zejména jde-li o součást šperku. Srostlice nebo geody můžete postavit volně do prostoru. Ametyst obzvláště prospěje, nosíme-li jej pověšený kolem krku tak, aby spočíval na srdci. V případě nespavosti nebo nočních můr kámen zastrčte pod polštář.

Elestial

- krystaly Elestialu jsou známy jako ,,skeletové" krystaly. Tyto  křišťálové krystaly jsou dary přivedené na tuto planetu, aby pomohly při očistě a znovuprobuzení, které se právě nyní na Zemi děje. S těmito krystaly přichází síla v překonání lidských emočních břemen.

- Elestialy nesoucí vědění před-fyzického stavu se staly velkými utěšovateli těm, kdo prochází procesem umírání, asistují při propouštění strachů při opouštění fyzického těla za účelem poznání nesmrtelnosti duše. Zrozením ze země pomáhají při asimilaci živoucích zemských elementů k výživě a péči touto planetou, přináší pocit harmonie a zdraví hlavně těm, kdo nejsou domorodci v tomto světě.

- jazyk, kterým Elestialy komunikují je nadřazeným jazykem vědění, zastupují vyšší mysl. 

- pohled do krystalu Elestialu vrstvu po vrstvě, můžeme uvnitř vidět vnitřní dimenze. Díváním se do těchto krystalů a pak zavřením očí, máme možnost vejít hlouběji do své vlastní bytosti, jelikož vnitřní matrice krystalu se zapíše v podvědomé mysli a funguje jako dveře nebo brána do hloubek sebe samých.

- tyto krystaly stabilizují mozkové vlnové frekvence a neutralizují kolísavé zmatené myšlenkové formy. Pokud se toto stane, korunní čakra se aktivuje, epifýza vylučuje a výsledkem je rozšířený stav vědomí. Tím jak se mysl stabilizuje do neutrálního stavu, mohou pronikat frekvence andělské sféry.

 - skeletární element těchto krystalů pozmění všechno co není v harmonii a sladěno s korunní čakrou. Na druhé straně pokud je člověk naprosto čistý a vyrovnaný, Elestial otevře korunní střed a spustí spojení, komunikaci a integraci hvězdných forem.

 - s Elestialem je třeba se zeptat sebe sama, zda jsme ochotni vidět a dozvědět se pravdu.Tyto krystaly představují pravdu v plném odhalení a očistí veškeré vnější složky osobnosti a ega.

- Elestialy jsou vzácným druhem krystalu s víceúčelovým využitím. Jejich přirozená hloubka kterou obsahují bere jedince do nitra a jako oloupáváním vrstvy po vrstvě očišťují vše, co zabraňuje osvícení. Po tom, co nás Elestial pozve do osvíceného jádra naší vlastní vnitřní bytosti se otevře korunní čakra.

Brazilit

- je kámen rozvíjející kreativitu a touhu po nových výzvách, má vysoké duchovní vibrace, které posiluje.

- tento projektivní kámen je také spojován s dávnou Atlantidou, pomáhajícím tak duchovně založeným lidem dosahovat až nadpřirozených vlastností, které jsou součástí lidských schopností, které byly zapomenuty.

- očišťuje životní minulost od negací ( špatných vzpomínek ) a posiluje tak celistvost duše  a tím celkově zlepšuje vnímání sebe sama a okolí.

- potlačuje beznaděj, stresy a bezvýchodné situace. Brazilit také umí navozovat mír a harmonii, především ve vašem domově. Tento krystal dodává odvahu a sebedůvěru, tím se dostavuje pocit blaženosti, svěžesti a chuti do života.

Šungit

- je prastarou polyminerální uhlíkovou horninou s řadou účinků a velkým využitím. Stáří šungitu se odhaduje na 2 miliardy let. Jediné naleziště šungitu se nachází v Karélii, v severozápadním Rusku.

- má značně neobyčejné složení, strukturu, fyzikální a chemické vlastnosti, má záhadný původ a široké spektrum využití.

- vědecké výzkumy prokázaly řadu úžasných vlastností šungitu. V šungitu je přítomná skoro půlka prvků periodické soustavy, přičemž nejdůležitějším a nejzajímavějším je uhlík.

- příznivě působí na živý organismus, pohlcuje negativní patogenní energie

- záření mobilních telefonů, rádií, televizí apod.

Křišťál

- je díky své jedinečné spirálové krystalické formě nejúčinnější krystal a nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Nachází se po celém světě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Kromě toho ji dokáže výborně odblokovávat. Pokud jsou akupunkturní jehličky pokryté křišťálem, vzroste jejich účinnost o deset procent. Vaše biomagnetické pole se v případě, že držíte v ruce křišťál, zdvojnásobí.

- vede k hlubokému pročištění duše a spojení duševní dimenze s myslí.

- na duchovní úrovni zvyšuje krystal křišťálu energii na nejvyšší možnou míru. Čirý funguje na všech rovinách bytí. Krystaly v sobě ukládají informace jako přírodní počítač a současně představují duchovní knihovnu, která čeká, až do ní někdo vstoupí.

- je vybaven rovněž schopností rozpouštět karmickou setbu

- zvyšuje duševní schopnosti a naladí vás k duchovnímu účelu, pro nějž jste vybráni. Pokud se použije při meditaci, dokáže křišťál odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Je nejúčinnějším příjemcem naprogramování.

Na mentální úrovni

- křišťál napomáhá soustředění a uvolňuje dosud uzamčenou paměť. Krystal mívá různě tvarované plochy podle toho, jak rychle vznikal. Tyto tvary mají obrovský význam.

Křišťál uvádí do vzájemné harmonie čakry a dostává je do souladu s vyššími jemnými těly.

********************************************************

Nošení a údržba orgonitových šperků, orgonitů

Nevystavujte orgonitové šperky a orgonity přímému slunci ... nechávat v rozpáleném autě, za oknem a pod. Občas ( 2- 3 měsíce ) je však dobré nechat je nabít na mírném slunci a očistit proudem studené vody. 

********************************************************

Menu
--