Domů Zboží Od almabe

Výjimečný - fluorit surový

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 11676851
Zobrazení: 127x
Vloženo: 11.8.2020
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Cínovaný šperk je vytvořen z přírodní (surové) destičky fluoritu. Kámen je krásný, polo čirý, barvy horského plesa a třpytí se. Měří 5 x 4,5 x 0,6 cm.

Do celkové kompozice šperku byly použity  dva fazetované křišťály.

Celkově šperk měří  7,5 cm na výšku  a 5 cm na šířku.

Šperk je patinován, leštěn a ošetřen antioxidantem.

Zavěšen je na ocelové obruči barvy platiny o průměru 15 cm. Obruč dobře "sedí", kopíruje dekolt, neodstává.

Fluorit: Na všech úrovních souvisí s pokrokem a dává každodennímu životu řád.  Zvyšuje sebedůvěru, zručnost i duševní koordinaci. Odstraňuje utkvělé představy a pomáhá dospět od omezeného dílčího pohledu k širšímu celkovému obrazu skutečnosti. Fluorit odstraňuje iluze a odhaluje pravdu. Výrazně pomůže, když potřebujete jednat nestranně a objektivně.  Pomůže  uspořádat a zpracovat informace, neboť spojuje známé s tím, čemu se právě učíme. Zvyšuje koncentraci. Pomáhá strávit nové informace a zvyšuje rychlost myšlení.

Křišťál: Je dokonalým nositelem božího světla, které v sobě obsahuje všechny barvy duhy. Po celé zemi byl vždy používán jako léčivý a magický kámen. Křišťál symbolizuje nejvyšší čistotu a nejvyšší sílu. Je filtrem energií přičemž vše kladné v nás koncentruje a vše negativní od nás odebírá. Očisťuje duši a posiluje celé tělo. Říká se, že je klíčem k moudrosti a umožňuje nám vidět svět očima spravedlnosti a porozumění.

Menu
--