Domů Zboží Od Klaršinka

Dětská antibakter.dvouvrstvá rouška - plachetnice

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce125 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Klaršinka

Katalogové č.: 11759869
Zobrazení: 16x
Vloženo: 16.9.2020
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Pro děti... (modelce na fotografii je 12 let, máme zkušenosti, že tato velikost by mohla padnout dětem od cca6-ti let)

Výborně na obličeji sedí!!!

Antibakteriální úprava vydrží minimálně 100 praní. Látka má certifikát pro
děti do 3 let a OEKO-TEX Standard 100 plus atestaci  v Textitním zkušebním ústavu v Brně*** 

Poslední foto je jen ilustrativní pro ukázku, jak pěkně rouška na obličeji sedí!

Roušky zasíláme doporučeně, budete-li chtít poslat jako obyčejný dopis (cena 32,- Kč), napište mi prosím toto do poznámky k objednávce, za takto doručovanou zásilku ale nemohu nést zodpovědnost, toto lze pouze u doporučené zásilky, či jiné, od které mám tzv. podací číslo. Děkuji za pochopení...

Chraňte nejen sebe, ale i své blízké♥️.

Tato rouška je z dvojité vrstvy - kdy vnější vrstva je ze vzorované bavlny a druhá strana pak z bavlny, která má antibakteriální úpravu Silver+ hydrofobní úprava*** zdravotně nezávadné*** materiál: Olivie 2424*** barva: bílá*** testováno v Textitním zkušebním ústavu v Brně***

Uchycení je za uši na gumku, která je velmi pohodlná, měkká, jemňoučká, vůbec nebude tlačit. Uzlíky na gumce jsou univerzální, uzpůsobte si je prosím po převzetí podle své potřeby.

Může se mírně lišit od té na fotografii - jiná gumička, vždy ale určená na roušky, posunutí vzoru..., děkuji za pochopení.

Před prvním použitím vyprat! U roušek je rovněž doporučeno je přežehlit na větší teplotu, příp. přelít v nádobě vařící vodou, příp. vyprat na 60 a více stupňů. U takovéhoto ošetření může dojít k zapouštění barev, neboť, jak jsem již zmínila, jsou roušky šitý z různých látek, u kterých je barevná stabilita zaručena pouze při údržbě na cca 30-40 stupňů. Vnitřní bílá, antibakteriální bavlna je ale určená k praní na 60-90 stupňů, obsahuje částečky stříbra, které vydrží opravdu i 100cyklů praní beze změny funkčnosti. Gumičku na roušce lze prát na 30-40 stupňů, při praní na vyšší teplotu, příp. při přelití vařící vodou prosím gumku z roušky vyvlečte, mohlo by totiž dojít k jejímu poškození. Při žehlení opět nežehlete přes gumku.

Menu
--