Domů Zboží Od Esus

Talisman ,, Ochránce "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 11941393
Zobrazení: 24x
Vloženo: 11.11.2020
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný šperk s krystalem ametrínu - očišťujícím kamenem od stresů a napětí, bránícím svého nositele před psychickými útoky.

Velikost : 75 x 42 x 25 mm

Foceno na slunci i ve stínu !

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s příměsi mědi, postříbřeného drátku. Je patinovaný a ošetřený antioxidantem. 

Zavěšen je na černé kožené šňůrce délky 70 cm.

*******************************************************  

Ametrín

- účinně kombinuje vlastnosti ametystu a citrínu. Účinkuje rychle a silně. Zvlášť užitečný je v případě dlouhodobých stresů, neboť umožňuje odhalit příčiny nerovnováhy. Ametrín spojuje tělesný svět s říší vyššího vědomí. Tento kámen usnadňuje astrální cestování a působí při něm jako ,, Ochránce ".

- brání nositele před psychickými útoky. Očišťuje mysl od stresů a napětí, uklidňuje ji a umožňuje větší soustředění při meditaci. Ametrín otevírá třetí oko, napomáhá rekonvalescenci a věštění. Sjednocuje mužskou a ženskou energii.

V duševní rovině

- ametrín zvyšuje snášenlivost mezi lidmi a pomáhá odstraňovat předsudky. Jakožto kámen mimořádně nabitý energií podněcuje tvůrčí schopnosti a zvyšuje schopnost rozhodovat o vlastním životě. Jedná se o kámen, který umí smířit i očividné protiklady.

- nabízí cestu intelektu za hranice každodenní reality, aby se spojil s vyšším vědomím. V citovém životě ametrín překonává bloky včetně negativního citového naprogramování a očekávání. Přináší vhled do vnitřních příčin citových problémů. Ametrín přináší optimizmus a pohodu, která není narušována negativními vnějšími vlivy.

*********************************************************

Ošetření cínovaného šperku

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, proto je vhodné cca po 6. měsících šperk umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, olivový olej, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit textilním-papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit textilním-papírovým kapesníčkem a může se nosit.

*********************************************************

Menu
--