Domů Zboží Od almabe

Luxusní (achát)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 14121472
Zobrazení: 54x
Vloženo: 8.7.2023
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.
Cínovaný šperk je vytvořen z nádherného, neobvykle zbarveného  achátu, velikosti 4 cm v průměru.
Celkově šperk měří 6,5 cm na výšku.
Šperk je leštěn, patinován a ošetřen antioxidantem.

Zavěšen je na černé kulaté kůži o průměru 3 mm, délky 45 cm +  prodlužovací řetízek, se zapínáním na karabinku.

V dárkové krabičce.

Achát: Achát (z řeckého achates) je minerál, jehož název pochází z historického názvu řeky Achates. Jedná se o koncentricky jemně i hrubě vrstevnatou odrůdu chalcedonu (křemene). Přísně vědecky vzato není achát jeden minerál, ale směs  křemene, chalcedonu a opálu. 

Achát je znám, jako stabilizátor. Podpoří vás, když ve svém životě potřebujete stabilitu a uzemnění. Achát dodává neuvěřitelně silné uzemňovací schopnosti. Probouzí v nás sounáležitost s Matkou Zemí.

Achát podporuje kreativitu a fantazii, také vytrvalost, odvahu a vůli k životu. Posiluje důvěru ve vlastní schopnosti, vědomí vlastní identity a pud sebezáchovy. Chrání před působením nežádoucích okolních vlivů. Pomáhá volit správná slova při komunikaci a učí slušnému přímému jednání s blízkými i s nepřáteli. Napomáhá v hledání pravdy a v klidném přijetí kritiky a nepříznivých okolností.

Dodává jistotu a sebedůvěru, zmírňuje pocit nedocenění a komplex méněcennosti. Zklidňuje ve stresových situacích a pomáhá při nadměrné psychické zátěži.

Menu
--