Domů Zboží Od almabe

Harmonie pro život (sardonyx)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 14188736
Zobrazení: 47x
Vloženo: 26.8.2023
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Cínovaný  náhrdelník je vytvořen z kabošonu sardonyxu  VIP kvality. Kámen měří v průměru 3,5 cm.  Kámen má krásnou kresbu a vysoký lesk. 

Drobné korálky jsou perleť.

Šperk celkově měří  6,5 cm na výšku a 3,5 cm na šířku. 

Šperk je leštěn, patinován a ošetřen antioxidantem.

Zavěšen je na kvalitní kulaté černé kůži o průměru 3 mm, délky 45 cm + prodlužovací řetízek, se zapínáním  na karabinku.

Dodáváno v dárkové krabičce.

Sardonyx má stejné fyzikální a chemické vlastnosti jako chalcedon,  jehož je varietou. Svůj název dostal podle přístavu Sardy v Malé Asii.

Sardonyx je kámen víry a kladných zemitých vlastností, jako je obětavost, skromnost, sebeovládání, odvaha a duševní disciplína.

Sardonyx přináší energii, ale i harmonii, přirozený sklon vychutnávat život v celé jeho rozmanitosti a kráse. Podporuje upřímný vztah k lidem, toleranci vůči jejich nedostatkům a pozornost k jejich potřebám. Sardonyx přináší štěstí do partnerských vztahů a zvyšuje životní sílu. Disponuje velkými ochrannými schopnostmi a usnadňuje učení. Upevňuje rodinné vztahy a přátelství. Pomocí své uklidňující a harmonizující vibrace tiší bolesti všeho druhu. Sardonyx ostří smysly, vzbuzuje radost, životní elán, zahání starosti a melancholii, posiluje charakter, pomáhá řešit problémy a tak i pozitivně ovlivňuje obvykle problematické soužití dospívajících dětí s rodiči.

Menu
--