Domů Zboží Od almabe

Dar lesní panny (serpentin)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 14243221
Zobrazení: 64x
Vloženo: 28.9.2023
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Cínovaný náhrdelník je vytvořen z velkého serpentinu. Kámen má barvu zeleného jablka, místy prokreslenou  světlejšími tóny. Kámen je polo průsvitný. Kámen měří  3 x 4 x 0,4 cm. 

Šperk dotvářejí  hlazené zlomky serpentinu a zeleného chalcedonu. 

Celkově šperk měří 8,5 cm na výšku a 4,5 cm na šířku.

Šperk je leštěn, patinován a ošetřen antioxidantem.

Šperk je zavěšen na kvalitní černé kulaté kůži o průměru 3 mm, s prodlužujícím řetízkem a zapínáním na karabinku. 

Dodáváno v dárkové krabičce. 

Serpentin 
Tento krystal je skvělým pomocníkem při jednáních, pro prosazení svých názorů ale i dodržení slibů a mluvení s rozvahou.
Pomáhá nám být laskaví ke svému okolí. Je to kámen, který nám pomáhá držet se nohama na zemi, zbytečně nelítat a nebýt naivní, ale zároveň nás vede k vnímání a empatii (vč. hlasů andělů a poradců naší duše). Pomáhá získat duševní klid a stabilitu i v momentě, kdy se vám život snaží ovládat druzí. Je nazýván kamenem dlouhověkosti.

Zaujme vás na první pohled tím, jak vypadá obyčejně a skoro až nezajímavě v té změti barevných a zářících minerálů. Když si ho ale vezmete blíž k sobě, zjistíte, že v něm dřímá neskutečná pokora a úžasná jemnost, něha... Je to kámen, který vás uvede do klidu a pohody - obzvlášť při řešení negativních emocí, čištění vztahů atd. Doporučuje se  nosit ho když si saháte do svého nitra, během chvíle, kdy je vám smutno a řešíte si minulé vztahy. Navodí totiž klidnou a mírumilovnou atmosféru a pomůže vám to lépe přijmout a dočistit. 

Menu
--