Domů Zboží Od almabe

Modré z nebe (sodalit)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 14581247
Zobrazení: 35x
Vloženo: 17.3.2024
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Náhrdelník ze sodalitu a říční perly. Kámen  je kabošon  ve tvaru pravidelného oválu, barvy půlnoční modré, velikosti 4 x 3 x 0,4 cm.

Celkově šperk měří 6 cm na výšku a 4 cm na šířku.

Zavěšen je na  černé kulaté kůži o průměru 3 mm, 45 cm dlouhé + prodlužovací řetízek, se zapínáním na karabinku.

Vyrobeno technikou pájení šperkařského cínu, leštěno, patinováno  a ošetřeno antioxidantem.

Dodáváno v dárkové krabičce.

Sodalit spojuje logiku s intuicí a otevírá dokořán bránu vnímavosti ducha.  Jde o kámen podněcující majitele k cestě za pravdou a ideály, které jej nutí zůstat věrný sám sobě a všemu, v co věří.

Jedná se o mimořádně užitečný kámen pro týmovou práci, neboť přináší harmonii, solidaritu a vědomí společného cíle. Podněcuje důvěru a soudržnost členů skupiny a upevňuje pouto mezi nimi. Je to vynikající kámen pro rozvoj mysli. Sodalit potlačuje duševní zmatek a intelektuální závislost. Podněcuje k racionálnímu uvažování, objektivitě, pravdě a intuitivnímu uvažování. Současně působí příznivě na slovní vyjadřování myšlenek. Jelikož vnáší do mysli klid, umožňuje přijímat nové informace. Usnadňuje oprošťování od starých vlastností a ustrnulého způsobu uvažování. Současně tak vytváří prostor pro neotřelý pohled na svět. Přináší vyrovnanost a potlačuje návaly paniky. Dokáže transformovat povahu lidí, kteří cítí potřebu neustále se bránit nebo reagují příliš citlivě. Odhaluje kořeny jejich obav, fobií, pocitů viny a svazujícího jednání, což jim brání stát se tím, kým doopravdy jsou. Zvyšuje sebevědomí, pomáhá přijímat sama sebe a zvyšuje důvěru ve vlastní schopnosti. 

Perla je symbol čistoty a dokonalosti a snaží se, abychom i my byli dokonalý člověk. Perly jsou známé hlavně tím, že vnášejí  ženské kráse rozumnost a rozvahu. Většinou jsou známé tím, že odpuzují negativní energii. Jejich krása se porovnává s krásou ženy. Chrání lidi před negativními vlivy a špatnou energií.


Menu
--