Domů Zboží Od woltér

Sada proutěných květináčů - 2ks

Cena není dostupná
za 1 sada
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od woltér

Katalogové č.: 2468487
Zobrazení: 126x
Vloženo: 23.2.2012
Počet srdcí: 280x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí, stále platí STOP OBJEDNÁVEK. Na nasmlouvaných zakázkách s dlouhou dobou dodání postupně a pilně pracuji. Košíky, které průběžně vkládám jsou pro zákaznice, které si na ně dlouho čekají. Děkuji za Vaši přízeň a za pochopení.

Sada dvou proutěných květináčů v hnědém provedení, klasického kulatého tvaru. Květináčky mají plastový - na pevno zapletený  vnitřní obal, který zvyšuje jejich praktičnost. Z tohoto důvodu jsou květináčky také nalakovány bezbarvým lakem, čímž se zvýšila jejich pevnost a odolnost. Jsou vhodné jak pro pokojové kytky tak pro jiné aranže. Díky lakování jsou také vhodné do vlhkého prostředí - třeba do koupelen. Krásně se vyjímají v seskupení s jinými květináčky nebo třeba s kaktusy .....

Velikost většího obalu: výška 14,5 cm, horní průměr plastového vnitřního obalu je  11,5 cm (uvádím pro velikost květináče vkládané kytky) průměr s opletem je pak 14,5 cm, vnitřní průměr dna je 8 cm, průměr dna s opletem je 10 cm.

Velikost menšího obalu: výška 11,5 cm, horní průměr plastového vnitřního obalu je  10 cm ( uvádím pro velikost květináče  vkládané kytky), průměr s opletem je pak 12 cm,vnitřní  průměr dna je 6,5 cm, průměr dna s opletem je 8,5 cm.

Cena je za dva kusy.

Na objednávku.

    Menu
    --