Domů Zboží Od PARROT

YELLOW MATRIX FUTURE BAG - PARROT®

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PARROT

Katalogové č.: 2472410
Zobrazení: 10x
Vloženo: 24.2.2012
Počet srdcí: 65x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

Sportovní mladistvá aktovka - kabelka YELLOW MATRIX FUTURE  BAG - PARROT .... je tak trochu z jiného světa, nadčasová, kovově chladná - něco z blízké budoucnosti. Kolekce YOUNG STYLE. Vhodná i pro noťásek.

 

 

Popis: kabelka  YELLOW MATRIX FUTURE BAG I. - PARROT - je zátěžová kabelka ušitá několika odstínů stříbrných, černých, a šedých technických koženek s lesklým, strukturovaným povrchem. Působí nadčasově, chladným kovovým vzhledem. Sytě žlutá barva však tento chladný dojem poněkud mírní.

Tyto tecnické koženky jsou velice pevné a přitom příjemné na omak. Přední díl je tvořený základním panelem střídavvě sešitých pruhů, dozdobený masivním niklovým kroužkem. Na PD jsou zakomponovány 2 funkční kapsy zapínané na masívní kovové zipy. Střih vlastní PARROT ELEVATION BAG. Zadní díl je šikmo členěný. 

Zapínání kabelky je zapuštěné - kovový zip s texilním lajblíkem PARROT. Kabelka je velmi pevná a udrží svůj tvar - navždy. Podšívka 100% PAD ostře žlutá. Uvnitř opravdu velká zipová kapsa plus malá na mobil. Ucho nastavitelné délky, přišité přes niklové průchodky a regulátor délky. Ucho široké 5 cm, délka 130 cm - polypropylen. Všechny zipy - celkem 4 ks jsou značkové kvalitní české výroby WICO Děčín.

*****jediné dva kusy ***velikost M****

Další kabelky velmi podobného střihu PARROT - ELEVATION BAG naleznete tady tu

Rozměry: štíhlá kabeluška - formát A4 pohodlně, kabelka pojme i malý notebook. Boční výška 37, přední výška 35cm, spodní okraj 31, horní šíře 30 cm, hloubka cca 7 cm, délka ucha cca 130 s regulátorem délky. 

Užití: výrazná, dámská - dívčí praktická, prostorná, kabeluška jenž pojme i malý laptop.  Vhodná i jako aktovka jelikož snese vyšší zátěž, včetně knih.

Údržba: otřít vlhkým hadrem a mýdlovou vodou, nežehlit - nebude to potřeba. 

 

 

Made by PARROT since 1989, respektujte prosím autorská práva, děkuji.

 

 

 

 

 

 

Menu
--