Domů Zboží Od Biba Biba

LUXUSNÍ HEDVÁBNÝ AUTORSKÝ ŠÁTEK “HUNGRY EYES“

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený180 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Biba Biba

Katalogové č.: 5738752
Zobrazení: 1135x
Vloženo: 17.11.2014
Počet srdcí: 109x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tato limitovaná autorská kolekce profesionálně sítotiskem tištěných šátků s ručně kresleným designem organických květinových harmonicky splývajících motivů byla vyrobena náročnou profesionální technologií malosériového ručního sítotisku na 100% hedvábí kvality HABOTAI v manufaktuře používající k fixaci barev složitý proces napařování. Okraje šátků jsou vzhledem k hodnotě originálu začištěny luxusním rukou šitým zarolováním na vysoké úrovni s extrémním důrazem na detail a zakončení.S hrdostí na tento autorský produkt si dovolujeme konstatovat, že tato limitovaná kolekce luxusních hedvábných 100% HABOTAI šátků s ručně rolovanými okraji a originálním autorským designem Inky M. je kvalitativně srovnatelná s francouzskými šátky značky Hermes.

 Nadstandartní velkorysý rozměr čtvercových XXL šátků : 133 x 133 cm se nabízí k jejich variabilně multifunkčnímu využití. Je jen na Vás samotných, rozhodnete-li se šátek nosit jako elegantní pléd přes večerní koktejlky, srolovaný jako pásek, zavázaný cípem dopředu tzv. na kovboje např. k bílé košili a džínům, či vpletený do účesu z dlouhýh vlasů, jako originální halenku, šátek na hlavě nebo naaranžovaný jako náhrdelník... Vaše možnosti s tímto hedvábným šátkem jsou nekonečné, záleží pouze a jedině na Vaší fantazii a inovaci ...

 Na výběr máte ze čtyř barevných variant odstínů - denní/letní pastelově tyrkysová a pudrově starorůžová nebo večerní/zimní námořnická modř a havraní černá.

 Šátky jsou nestárnoucím a nepostradatelným celoročním módním doplňkem každé z těch nejnáročnějších opravdových dam, které mají vytříbený vkus a vědí, jak podtrhnout svou ženskost. S grácií a noblesou sobě vlastní je umí nosit v jakémkoli ročním období a dokonale jimi podtrhují a dotvářejí svou ženskost.

Autorské hedvábné šátky z limitované autorské kolekce"HUNGRY EYES"odliší svou nositelku od běžné produkce. Nestane se Vám tak, že potkátete ženu se  stejným doplňkem! Nošením tohoto šátku dáte okolnímu světu jasně najevo, že že chcete být vnímána jako svá, unikátní dáma, která sází na kvalitu, ženskost, originalitu a pěstuje svůj styl a svoji image. Tato limitovaná edice vznikla pro ty nejnáročnější zákaznice vzhledem k tomu, že od každé barvy existuje pouze deset jedinečných kusů. Autorka neplánuje opakovanou výrobu, proto po vyčerpání celkového omezeného počtu kusů již nebude tento produkt k dispozici. Šátek obsahuje logo s ochrannou copyright známkou v jednom z cípů šátku, což samo o sobě představuje ojedinělý zdobný prvek.

Jelikož jsme malý stát s omezenými možnostmi textilní výroby, šátky"HUNGRY EYES" byly vyrobeny ve stejné dílně, ve které nechává realizovat své zakázky např. i jedna z prestižních českých módních návrhářek - paní Beata Rajská.

Hedvábné HABOTAI šátky "HUNGRY EYES" značky BIBA BIBA mají autorčin vlastní rukopis a jasnou koncepci vycházející z abstraktního světa snů a fantazie, jedinečnosti osobnosti a jejího bytí, nadčasovosti... Cílem této limitované edice bylo vytvořit kvalitní, originální a luxusní lifestylový doplněk na světové úrovni ,,haute couture" právě pro vás - koncovou zákaznici a uživatelku šátku - a zdůraznit rozpoznatelný punc originality a kvality ducha.

Kreslená tvorba je inspirována výrokem Paula Klee (1879- 1940): "A drawing is simply a line going for a walk."( Kresba je jednoduše linka, která se vydala na procházku) a písněmi"I feel it in my fingers..." (Cítím to v prstech) a " It´s all in my head"... (Je to vše v mé hlavě)...

V přenášené grafice cíleně vyzdvihujeme a zachováváme autentičnost původní, ručně kreslené kresby. Motto: " Perfection is in the imperfections ."

Dochází zde k posunutí hranice mezi designem a originálním artefaktem.

Objevte sami kouzlo autorského originálu v dnešním světě přeplněném sériovou výrobou; zvažte na kolika místech po celé zeměkouli najdete dnes totéž zboží velkých značek...

 Ideální dárek

- jestliže hledáte unikátní módní doplňěk a máte za cíl obdarovat ženu toužící po originálu

- pokud jste se rozhodili investovat do kvality a nadčasové elegance

- když si chcete udělat radost, rozmazlovat se a hýčkat, ocenit sebe sama, dopřát si luxus, který si zasloužíte ...

 Chcete zaujmout na první pohled? Doplňky jsou i v tomto ohledu velmi důležitými kusy ve vašem šatníku, jsou jako třešnička na dortu, mají sílu podtrhnout a podpořit celý váš outfit. Módní doplňky jsou jako koření v kuchyni, dokážou divy.

Šátky Vám přijdou luxusně zabalené včetně jednodílné krabičky s průhledným mikroperforovaným víkem, vyrobené z pevné sněhobílé třívrstvé mikrovlny. Díky unikátnímu tvaru průhledného víka vidíte okamžitě kvalitu a vzhled prezentovaného autorského šátku. Vzhledem k hodnotě luxusního zboží zasíláme doporučeně, abychom se ujistili, že bude řádně doručen jeho majiteli.

Jako malou POZORNOST A PODĚKOVÁNÍ ZA VAŠI OBJEDNÁVKU jsme vám přichystali praktickou versatilní OZDOBNOU SPONU ke kreativním a variabilním způsobům stylingu vašeho šátku, neboť každá žena má mnoho tváří. (Jedna ozdobná spona ZDARMA ke každému objednanému hedvábnému šátku "HUNGRY EYES"). Spona je z bižuterního kovu s povrchovou úpravou platiny. Doporučujeme nenamáčet do vody, ani přes ni nenanášet parfém, nečistit chemikáliemi.

 Šátek je opatřen malým černým štítkem s instrukcemi k údržbě (štítek je jednoduše odstranitelný). Doporučujeme čistit šátek v čistírně či velice šetrně prát ručně a žehlit po rubu na stupeň hedvábí přes čisté vlhké plátno či s jemným napařováním.

Se stejným designem nabízíme také originální autorské tašky přes rameno "Hungry Eyes": //www.fler.cz/zbozi/taska-s-autorskym-motivem-hungry-eyes-6532380

Inspirace pro vázání šátků:

https://www.youtube.com/watch?v=5LYAEz777AU

https://www.youtube.com/watch?v=z70g4MMcJoQ

 

*******************************************************************************

Luxurious limited collection called the "HUNGRY EYES" , BESPOKE DESIGN of BA Inka Mücková. 100% HABOTAI silk oversized scarf with the HAND-ROLLED EDGE. High quality of the material and finishing, comparable to the hugh end Hermes scarves.

Customers from the European Union and Slovakia may pay for their goods into our bank account.

For inquiries and more information, please send us an email via the internal FLER mail (see the pink icon underneath the BIBA BIBA black B logo which states "POSLAT ZPRÁVU").

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu
--