Domů Zboží Od ManDari

Náhrdelník - Správná cesta

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené160 Kč
Možnosti platby
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od ManDari

Katalogové č.: 5958029
Zobrazení: 364x
Vloženo: 26.1.2015
Počet srdcí: 91x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tento výrobek vznikl v rámci meziklubového klání MaŘeNa na téma  "Faunův labyrint". Soutěžím za klub Mařena - kovářova kobyla. Přehled všech výrobků klubu najdete zde.

Inspirací k výrobě tohoto šperku mi byl znázorněný labyrint v prostorách, ve kterých se Ofélie setkala se svým Faunem ve filmu "Faunův labyrint". Použitý opál zároveň znázorňujie spojení s přírodou díky svým dendritům (=keříčkovité vrostlice) a dodává šperku tajemný až mystický vzhled.

Originální autorský šperk dendritickým opálem.

 

Je tvořen technikou tiffany (měkké pájení) za použití bezolovnatého cínu a mědi, je konverzně povlakován, leštěn a ošetřen antioxidantem. 

I přes svůj větší rozměr je neuvěřitelně lehoučký!

Je zavěšen na silnějším bižuterním řemínku se zapínáním na karabinku a prodlužujícím řetízkem.  K přívěsku můžete zakoupit řetízek s karabinkouchirurgické ocele 316L.

 

Dendtritický opál (nazýván též merlinit) je ochranný kámen s jemnými energiemi. Jeho dvě odlišné barvy spojují duchovní a zemské vibrace dávající do rovnováhy levou a pravou hemisféru a také složku jin a jang. Podporuje tvořivost a originalitu. Pomáhá proti stresu, uklidňuje, utišuje bolest. Stabilizuje citový život. Podporuje tvořivost a originalitu. 

Tento opál působí na Parkinsonovu nemoc, infekce a horečky. Čistí krev a ledviny, reguluje hladinu inzulinu, pomáhá při porodu a odstraňuje premenstruační syndrom. Velmi pozitivní vliv má na oči, pomáhá při chudokrevnosti, zánětech a vyrážkách, jaterních onemocněních, při anorexii a problémech s lymfatickým systémem.

 

Rozměry - průměr bludiště cca 5 cm, celková délka s očkem na zavěšení cca 7 cm

Materiál - měděný pocínovaný drát, měď, bezolovnatý cín, kabošon dendrického opálu (země původu: Afrika)

 

Šperky zasílám vždy v dárkové krabičce.

Menu
--