Domů Zboží Od LENKA BLAZA

S měsíčním kamenem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu390 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od LENKA BLAZA

Katalogové č.: 6382050
Zobrazení: 143x
Vloženo: 7.6.2015
Počet srdcí: 27x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♥ Moje kniha Vše o cínovaných špercích si našla místo v univerzitní knihovně a bude provázet studenty nového oboru designu šperku na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Je mi ctí být v tak skvělé společnosti!

Náhrdelník ručně tepaný s duhovým měsíčním kamenem, vyrobeno technikou měkkého pájení, patinováno, leštěno na starostříbrný vzhled, ošetřeno antioxidantem. Rozměry přívěsku celkem 4,6 x 3,6 cm, velikost kamene 1,2 x 0,6 cm. Zavěšeno na kvalitní kulaté kůži 2mm silné, zapínání na karabinu, chirurgická ocel, délka 45 cm.

Pájené výrobky slouží ke zdobení, jsou to předměty pro dekorativní účely. Nedoporučuji se s nimi sprchovat, či v nich spát, zachovají si pak svou krásu. Při přímém styku s parfémem mohou měnit barvu, zvláště ty patinované. Pro ošetření doporučuji občas jemně potřít olivovým olejem a jen lehce přeleštit buď vatou určenou k čištění drahých kovů a nebo mikrovláknovou utěrkou.

Měsíční kámen (adulár) podporuje intuici, přitahuje lásku, zajišťuje klidný spánek, obnovuje a uchovává mladistvý vzhled a přístup, uklidňuje rozbouřené city a přehnané emotivní reakce, udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii. Věří se, že má detoxikační účinky.

Menu
--