Domů Zboží Od Levandulový dům

DETOX mýdlo Chlorella a Mladý ječmen

129 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce128 Kč
Zásilkovna128 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Levandulový dům

Katalogové č.: 6633857
Zobrazení: 419x
Vloženo: 13.9.2015
Počet srdcí: 48x
CPNP číslo zaevidováno
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tuhé rostlinné mýdlo, vyrobené za studena.

Mýdlo obsahuje prášek z chlorelly a mladého ječmene.

Chlorella: je sladkovodní jednobuněčná řasa. Název chlorella je odvozen od řeckého slova "chloros" = zelený a latinské přípony "ella" = malá. Chlorella v porovnání s ostatními rostlinami obsahuje vysoké množství chlorofylu. Chlorella je poměrně bohatý zdroj vitamínů a minerálních látek. Působí jako antioxidant, podporuje hojení ran a zánětů.

Mladý zelený ječmen: Mladý zelený ječmen, velmi populární zelená potravina, která má silný alkalizující účinek v těle. To znamená, že účinně neutralizuje zakyselení  organismu a tím pomáhá při problémech, které zakyselení organismu způsobují. Zelený ječmen působí jako antioxidant.

Mýdlo je parfémováno esenciálním olejem z čajovníku.

Tea tree oil: Tento olej je atypický v tom, že účinkuje na všechny tři kategorie organismů vyvolávajících infekce: bakterie, plísně a viry. Tea-tree se tak dá přirovnat k čistému přírodnímu antibiotiku, které dokáže pročistit celé tělo a které silně posiluje imunitu člověka. Imunostimulační schopnost je zřejmě nejdůležitější vlastností tohoto oleje a je zvláště užitečná při nemocech působících celkové oslabení.

Mýdlo dále obsahuje: olivový olej, kokosový tuk, palmový tuk.

Ingredients (INCI): Sodium olivate, Aqua, Sodium cocoate, Sodium Shea Butterate, Chlorella vulgaris, Barley grass powder, Melaleuca alternifolia oil, D-limonene.

Obsah: 120 gr.

Menu
--