Domů Zboží Od hexe

Kožená - Folklórní

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík do ruky250 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od hexe

Katalogové č.: 6823927
Zobrazení: 160x
Vloženo: 9.11.2015
Počet srdcí: 49x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Z časových důvodů se v současnosti tvorbě kabelek věnuji pouze pro osobní potřebu. Děkuji za Vaši přízeň a pochopení. Přeji krásné slunečné dny. :-)

Barevná kombinace černá-červená je nesmírně silná a dominantní, probouzí obrovskou fyzickou sílu a velkou sílu lásky. Sexuální energii červené barvy transformuje však černá na spirituální, stimuluje hlubokou intuici a probouzí magické schopnosti. Zelená v této kombinaci nás činí nebojácnými a modrá s bílou má příznivý vliv na veškeré potíže s vyjadřováním. Vhodné doplňky jsou hematit, rubín, český granát nebo křišťál.

Materiál : kvalitní italská kůže černé barvy s hladkým lesklým povrchem v kombinaci  s designovým zahraničním bavlněným plátnem s folklórním motivem. Vzor látky je bohatě dozdoben zlatotiskem.

Kabelka je z obou stran stejná, jen na zadní straně kabelky je všitá kapsa se zipem. Zip kabelky je obousměrný opatřený dvěma jezdci pro pohodlné nošení jak na levé, tak na pravé straně.

Kabelka je vyztužena speciální brašnářskou výztuhou, na kterou je látka i kůže nalepena a zafixována horkou párou, takže pevně drží tvar a přitom zůstává pružná. Dno je vyztuženo pevnou výztuhou a je opatřeno kovovými nožkami.

Veškeré kovové doplňky jsou v provedení staromosaz.

Podšívka je barevně sladěna s vnější stranou kabelky, je z bavlněného plátna s potiskem režné struktury v přírodní barvě a většími černými puntíky. Vnitřní nakládaná větší kapsa je doplněna černým zipem a dozdobena pruhem venkovní látky, druhá 3D dvojkapsa na protější straně kabelky je lemovaná modrým saténovým lemem. 

Kabelka je klasického střihu, kde dno a boky jsou vcelku z jednoho kusu kůže. Rozměry jsou cca : šířka 33-39cm, výška cca 28-30cm, tloušťka 6-10cm. Kabelka je opravdu prostorná, pojme spoustu nezbytných věcí, bez problémů se vejde formát A4. Ucha jsou dlouhá cca 60cm, jsou pohodlná pro nošení v ruce, na předloktí i na rameni.

Menu
--