Domů Zboží Od almabe

Elegantní - šungit

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 7125135
Zobrazení: 106x
Vloženo: 12.2.2016
Počet srdcí: 33x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Cínované srdce je vytvořeno ze šungitu - měří 3,5*2,5*1,3 cm. Kámen je krásně sametově matný.

Šperk dotvářejí korálky pravého houbového červeného korálu a mramoru.

Celkově šperk měří 6,5 cm na výšku a 4 cm na šířku.

Šperk je patinován, leštěn a ošetřen antioxidantem. Zavěšen je na kvalitní černé kulaté kůži 3 mm v délce 45 cm + prodlužovací řetízek. Zapínání je na karabinku.

Baleno v pevné luxusní krabičce (měří 14*9 cm) - podložka potažená sametem červené barvy a víčko vyložené molitanovou podložkou, potaženou bílým saténem. 

Šungit: Je lehký zvláštní druh kamene, uhlíková hornina 2 mil. let stará z nejznámějšího naleziště v Rusku (název dle vesnice Šuňga). Připisují se mu velké léčivé účinky ( očistné a regenerační). Je vědecky dokázáno, že šungit má blahodárné účinky na pleť, dokáže dezinfikovat a čistit vodu, pohlcuje elektromagnetické záření a má hojivé a antiseptické účinky. Mění energetickou paměť vody a obohacuje ji o důležité prvky. Šungit ulevuje od stresu, elixír je skvělý na pleť. Je až neuvěřitelné, že šungit dokáže téměř neustále pracovat.

Korál: Je silným ochranným kamenem. Chrání před nehodami, násilím, dodává rozum, prozíravost, odvahu a moudrost. Posiluje smysl pro krásu a tvar i schopnost bránit se nepříznivým vlivům. Díky svému složení je ochráncem kostí, zubů, nehtů a vlasů. Zvyšuje energii a životní síly. Posiluje srdeční činnost a vše, co souvisí s krví. Mírní bolesti, léčí deprese.

Menu
--