Domů Zboží Od magaela

Květinový věneček pro nevěstu "již zvony zvoní"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce149 Kč
Možnosti platby
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od magaela

Katalogové č.: 8148506
Zobrazení: 460x
Vloženo: 11.1.2017
Počet srdcí: 28x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Balíčky posielame do 14-21 pracovných dní od prijatia platby, ak vám doručenie ponáhľa, prosím, informujte nás o požadovanom termíne doručenia.

Milé zákaznice a nevestičky,

Magaela si pro vás (a ve spolupráci s vámi) připravila kolekci svatebních doplňků, které jsou určeny pro všechny snící víly a něžné osůbky, které se na svět dívají nejen očima, ale především srdcem. Nechtějí být obyčejné, všední, ale chtějí v svůj svatební den proměnit sen ve skutečnost. Chtějí stát po boku milovaného muže a cítit se neodolatelně žensky, ale přitom velmi něžně. Jsou zhmotněním nejtajnějších nevěstiných tužeb.

Už šumí potůček, už vánek zpívá popěvek o lásce. Už vstala nevěsta i ženich, již šatičky vyšívané obléká si a závoj utkaný z tajných snů na hlavu klade, kvítky pomněnek do vlasů vplétá. Už ptáčky štěbetají o kráse nevídané, o rtech červených a lásce. Už svatební zvony zvoní, už slyšet tlukot srdce, dlaně se spojí před lidmi a duše po jedné cestě vyberou se.
Věneček je vyroben z textilních kytiček, lístků, trávy, levandule, ozdobných bahniatok, drátku, floristické pásky a jiných drobností určených k aranžování.

Menu
--