Domů Zboží Od znojmačka

* Sebastian .. ( exkluzivní achát )

360 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od znojmačka

Katalogové č.: 8247576
Zobrazení: 111x
Vloženo: 9.2.2017
Počet srdcí: 53x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Dobrý den, z ČASOVÝCH DŮVODŮ netvořím ŠPERKY NA PŘÁNÍ (ani z Vašich kamenů ani z mých)- nevím, kdy mi vyjde čas se k tvoření dostat a je to pro mě stresující a tvorba tak není přirozená, veselá a s láskou- jak by měla být..děkuji za pochopení. :-)

Jedinečnost..

Ve skrytu duše jistota,

u duše pak křídla, volnost..

být jedinečná není hříchem,

je to tvoje vzácná možnost..

________________________

cínované  šperky- měkké pájení.

Cínovaný prsten s tromlovaným a velmi pěkným, zvláštním a ojedinělým achátem.. Ačkoliv je hezky "vybarvený", ( jako babočka admirál),  není synteticky dobarvovaný, -  je to z palety přírody samé.. :-) Okraje jsou převážně čokoládově hnědé a uprostřed je krásné meruňkové oko s bělavým okrajem..Povrch achátu je vysoce lesklý a bez odřenin, vrypů, prasklin apod.   Velikost zasazeného achátu je cca 2,3 x 1,7 cm v nejširším místě. Ačkoliv tak nepůsobí, kámen je opravdu bezpečně vsazen, - nehrozí jeho vypadnutí  či manipulování s uchycovacími pacičkami.. ( ovšem není to za pomocí lepidla apod., - vše je v rámci šperkařské techniky.  )

Cín je ponechán v hladké stříbrné barvě, bez jakékoliv struktury a patiny, tento nádherný achát si zaslouží vyniknout jako solitér..

Velikost prstenu- víceméně univerzální- obroučka je roztahovací, vhodný na normální nebo i silnější prst, nevhodný na úzké prsty.. tyto typy prsten s většími nebo mohutnějšími kameny rozhodně nezmenšuji- má to své technické opodstatnění- děkuji za pochopení.

Použitý cín je bezolovnatý.

Menu
--